Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Juventus–Atalanta 16/12 18:30 - Juve-seger och Kulusevski-mål

Dejan Kulusevski och Juventus fortsätter att vinna i Serie A och hänger på Milan i toppen. Härnäst väntar Atalanta hemma, som haft det aningen tufft i Serie A på senaste tiden. Kan Juve utnyttja detta och ta tre poäng?
Juventus–Atalanta
December 16,2020
18:30

Sänds på C More, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 18:30.

Varför tipset?

  • Juventus har tagit 10 av 12 poäng på de 4 senaste matcherna i Serie A
  • Juventus har vunnit 8 av de 1o senaste matcherna inklusive Champions League
  • Atalanta har bara vunnit 1 av de 4 senaste matcherna i Serie A
  • Dejan Kulusevski har hittills gjort 2 mål på 10 matcher i Serie A den här säsongen.

Juventus i bra form

Juventus går allt mer att känna igen som den maskin laget brukar vara. Poängen ramlar in en efter en och i dagsläget ligger Juve fyra poäng bakom serieledarna Milan. Samtidigt visar ”den gamla damen” stark form. Förra veckan slog man FC Barcelona borta med 3-0, vilket var ett rejält styrkebesked.

Atalanta verkar ha haft lite för mycket fokus på Champions League senaste månaden för i Serie A har det gått knackigt. Bara en seger på de fyra senaste gör att laget halkat ner till en åttondeplats i tabellen. Förra helgen kom dock en seger när man vann hemma mot Fiorentina med 3-0.

Svårt för Atalanta att rubba Juve

Juventus är favoriter i den här matchen med tanke på den form laget är i. Samtidigt kanske vi även får se Dejan Kulusevski från start då det är ytterligare två matcher innan jul och tränaren Andrea Pirlo lär behöva rotera i truppen. Och när Kulusevski är på plan, ja då kan han göra mål, det vet vi.

Vladimir Shipachyov- Målgörare 3.00 Betsson

Tips: Juve-seger och Kulusevski-mål

Den svenske mittfältaren har gjort två mål i Serie A den här säsongen och lär vara sugen på ett till innan jul. Därför satsar vi på en scorecast där Juventus vinner och Kulusevski gör mål.
Bäst odds finns hos Leo Vegas som ger 4.50 i odds för seger för Juventus och Dejan Kulusevski som målskytt.

Satsa