Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Juventus–Milan 9/5 20:45 - Juventus starkare, men mål från Zlatan

Toppmöte i Serie A mellan Juventus och Zlatan Ibrahimovic Milan. För båda lagen är det viktiga poäng på spel i kampen om CL-platserna. Frågan är förstås också om Zlatan ska hitta rätt igen?
Vid 7.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 75kr
Photo: Getty Images
Juventus–Milan
May 09,2021
20:45

Photocredits: Getty Images

Sänds på C MoreUnibet TV och LeoVegas. Avspark 20:45.

  • Zlatan Ibrahimovic Målgörare: LEOVEGAS 2.90 BESÖK!
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.

Fem lag inom fem poäng

Guldstriden i Serie A är redan avgjord med Inter som mästare. Men, i kampen om Champions League-platserna är det stenhårt med fyra omgångar kvar. Här finns nämligen fem lag inom fem poäng. Atalanta, Juventus och Milan på 69 p, Napoli på 67 p och Lazio på 64 p, men med en match mindre spelad. Med andra ord är söndagens match mellan Juventus och Milan oerhört viktig.

Bara tre poäng på de tre senaste

För Zlatan Ibrahimovic och Milan har formen varit klart sviktande de senaste veckorna. På de tre senaste matcherna har det bara blivit tre poäng i form av förra helgens hemmaseger mot Benevento med 2-0. Juventus är däremot i bra form och har tagit sju av nio möjliga poäng på de tre senaste. Varken Juventus eller Milan kan vara säkra på en CL-plats då det är så pass jämnt som det är i toppen.

Zlatan tillbaka

Efter att ha varit borta några matcher på grund av skada var Zlatan Ibrahimovic tillbaka i matchen mot Benevento och spelade 90 minuter. Räkna med en svensk anfallare som är målsugen. Dessutom har Juventus inte hållit nollan på över två månader. Samtidigt verkar Cristiano Ronaldo ha hittat målformen igen efter några mållösa matcher. I söndags blev det nämligen två mål när Juve bortaslog Udinese med 2-1.

Juventus 1.74 Unibet
Milan 4.70 Unibet

Spelbolag med bra odds

Tips: Juventus starkare, men mål från Zlatan

Ser man till de senaste matcherna har Juventus var klart starkare än Milan. Men, Juve har som sagt inte hållit nollan på länge så därför känns det som att Milan kan få in en boll. Därför blir tipset att Juventus vinner och att Zlatan gör mål.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 7.50 i odds för oavgjort och Zlatan Ibrahimovic som målgörare.

Satsa