Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Juventus–Torino 5/12 18:00 - Morata fortsätter näta

Juventus har inte alls varit lika övertygande som vi är vana vid att "den gamla damen" är i Serie A. Laget är en bra bit efter Milan och behöver nu vinna Turinderbyt mot Torino på lördag.
Juventus–Torino
December 05,2020
18:00

Sänds på C More, C More Live och Unibet TV. Avspark 18:00.

Varför tipset?

  • Alvaro Morata har gjort mål i två av de tre senaste matcherna
  • Alvaro Morata har gjort sex mål på de senaste sju matcherna
  • Juventus har gjort två mål eller mer i fem av de sju senaste matcherna

Juventus behöver klättra i tabellen

Bara fyra segrar på nio matcher i Serie A är långtifrån godkänt för ett lag som Juventus. Å andra sidan har laget än så länge inga förluster, dock ligger laget inte bättre än fyra i tabellen och har hela sex poäng upp till serieledarna Milan. I Champions League går det bättre för Juventus. Där tog man ytterligare en övertygande seger mot Dynamo Kiev med 3-0 efter mål både Cristiano Ronaldo och Alvaro Morata.

Torino har haft en tung höst i Serie A med bara en seger på nio matcher. På de fyra senaste matcherna har det dock bara blivit en förlust, men laget ligger fortfarande under strecket och det känns som att Torino lär få kämpa för nytt kontrakt ända in på mållinjen.

Morata het

Normalt sett ska Juventus vara minst ett par nummer större i en sådan här match. Och så har man ju också en Alvaro Morata som är i målform och som säkerligen kommer att göra många mål den här säsongen.

Tips: Morata fortsätter näta

Tillsammans med Cristiano Ronaldo utgör Alvaro Morata ett av Serie A:s bästa anfallspar. När man möter ett lag som Torino känns det som de bägge kan få utrymme att briljera. Tipset blir därför att Morata gör två mål i den här matchen.
Bäst odds finns hos Betsafe som ger 4.75 Alvaro Morata som tvåmålsskytt.

Satsa