Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Lazio–Milan 26/4 20:45 - Zlatan ordnar oavgjort

Zlatan Ibrahimovics Milan möter Lazio borta i en match där viktiga poäng står på spel. För Lazio gäller det att ta sig upp på CL-plats. För Milan handlar det om att försvara en plats till samma turnering.
Vid 9.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 90kr
Photo: Getty Images
Lazio–Milan
April 26,2021
20:45

Photocredits: Getty Images

Sänds på C More och Unibet TV. Avspark 20:45.

  • Zlatan Ibrahimovic Målgörare: LEOVEGAS 2.90 BESÖK!
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.

Tio poäng upp till Inter

Milan är på väg mot sin bästa säsong i Serie A på nästan tio år. Något guld lär det dock inte bli då avståndet upp till serieledarna Inter är tio poäng. Med sex omgångar är det lite väl mycket, men allt kan som bekant hända, dock är sannolikheten för att Milan ska ta guld mycket liten. Men, en plats i Champions League bör det kunna bli då laget allt jämt ligger tvåa. Dock är formen inte den bästa. Förra helgen blev det 1-2-förlust hemma mot Sassuolo.

Seger ett måste för Lazio

Lazio har sju poäng upp till en CL-plats med en match mindre spelad än övriga topplag. Med andra ord är seger näst intill ett måste för Romlaget om man fortfarande ska ha chans på en plats i Champions League till hösten. Förra helgen blev det förlust med 5-2 borta mot Napoli stod Lazio på fem raka segrar. Dessutom har man tio raka segrar på hemmaplan i Serie A.

Ska vara tillbaka

För Milans del var Zlatan Ibrahimovic, som nyligen förlängde sitt kontrakt, borta mot Sassuolo på grund av skada. Dock ska han enligt rapporter troligen vara spelklar till måndagens match mot Lazio. När Zlatan kom tillbaka efter skada för en månad sedan blev det mål direkt.

Lazio 2.17 Pinnacle
Milan 4.70 Unibet

Spelbolag med bra odds

Tips: Zlatan ordnar oavgjort

Zlatan Ibrahimovic har den här säsongen gjort mål i 9 av 17 Serie A-matcher. Sannolikheten för mål mot Lazio är alltså ganska hög. Dock känns det inte som att Milan vinner mot Lazio, men en poäng blir det i alla fall. Tipset blir en wincast där Zlatan gör mål och matchen slutar oavgjort.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 9.00 i odds för oavgjort och Zlatan Ibrahimovic som målgörare.

Satsa