Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Milan–Crotone 7/2 15:00 - Zlatan tvåmålsskytt

Milan och Zlatan Ibrahimovic ligger fortsatt etta i Serie A. På söndag ställs man mot jumbon Crotone hemma och det går väl inte att säga annat än att det är upplagt för målfest på San Siro.
Photo: Getty Images
Milan–Crotone
Februari 07,2021
15:00

Sänds på C More, C More Live, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 15:00.

Varför tipset?

  • Zlatan Ibrahimovic har gjort två mål i fem Serie A-matcher den här säsongen.
  • Zlatan Ibrahimovic gjorde mål mot Inter i Coppa Italia i förra veckan.
  • Crotone har släppt in två mål eller fler i fem av de sex senaste matcherna.

Fyra i skytteligan

Milan går mot sin bästa säsong i Serie A på mycket länge. Laget leder två poäng före Inter och kan vara på väg mot sin första scudetto på tio år. En stor del i Milans framgångar i den här säsongen har förstås Zlatan Ibrahimovic, som gjort tolv mål hittills och ligger fyra i Serie A:s skytteliga. Med tanke på att han bara spelat nio matcher från start på grund av skadeproblem under hösten är det minst sagt imponerande.

Fem förluster på de sex senaste

Nykomlingen Crotone har som väntat fått det svårt att hävda sig i Serie A. Såhär långt har laget bara tagit ynka tolv poäng. Efter nyår har kräftgången varit total med bara tre poäng på de sex senaste matcherna och dessutom hela 17 insläppta mål.

Spelbolag med bra odds

Målläge för Zlatan

När lagen möttes i Crotone slutade det 2-0 till Milan, men då var inte Zlatan Ibrahimovic med. Det är han nu och mot ett lag som Crotone, som har släppt in flest mål i Serie A, kommer svenske förstås få stora möjligheter att spela ut hela sitt register.

Milan vinner & Z. Ibrahimovic sista målgörare 3.55 Unibet

Tips: Zlatan tvåmålsskytt

Är det någon gång Zlatan ska göra mål så är det i en match mot ett jumbolag. Det kommer att bli mycket målchanser i den här matchen, var säker på det. Därför blir tipset att Zlatan nätar dubbelt.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 3.80 i odds för minst två mål från Zlatan Ibrahimovic..

Satsa