Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Milan–Inter 21/2 15:00 - Delad poäng och Zlatan-mål

Seriefinal i Serie A mellan Milan och Inter. Frågan är om Zlatan Ibrahimovic ska kunna återföra Milan till den serieledning man tappade förra helgen?
Photo: Getty Images
Milan–Inter
Februari 21,2021
15:00

Sänds på C More, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 15:00.

Varför tipset?

  • Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål när Milan mötte Inter i höstas.
  • Zlatan Ibrahimovic gjorde ett mål när Milan mötte Inter i Coppa Italia för tre veckor sedan.
  • Zlatan Ibrahimovic har gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.
  • Milan har bara vunnit en av de fyra senaste matcherna mot Inter.

En poäng skiljer

Serie A har utvecklats till en Milanoduell mellan stadens giganter Inter och Milan. Med 22 omgångar spelade leder Inter med en poäng före Milan och hela sju poäng före trean Roma. Milan har dock tappat lite av den fina form man haft tidigare under säsongen. Laget har bara sex poäng på de fyra senaste matcherna och förra helgen kom en riktigt tung förlust när man förlorade med 2-0 borta mot Spezia.

Men, Zlatan Ibrahimovic verkar ha hittat formen igen. För två veckor sedan blev det två mål i 4-0-segern hemma mot Crotone.

Sex raka utan förlust

Inter tog över ledningen förra veckan efter 3-1 hemma mot Lazio. Segern var den tredje raka och den sjätte raka matchen utan förlust. Samtidigt hade skyttekungen Romelu Lukaku en stor kväll med två mål och en assist. Belgaren ligger nu med 16 mål delad etta i skytteligan tillsammans med Cristiano Ronaldo.

Zlatan gillar derby

Zlatan Ibrahimovic trivs i de stora matcherna och inte minst Milanoderbyn, som han spelad otaliga många gånger tidigare. Räkna med att Zlatan kommer att kliva in på San Siro rejält målsugen på söndag eftermiddag.

Spelbolag med bra odds

Tips: Delad poäng och Zlatan-mål

Zlatan gillar som sagt derbyn och det känns också som att han kommer att näta på söndag. Dock känns Inter svårslagna i dagsläget. Därför satsar vi på en wincast där Zlatan gör mål samtidigt som matchen slutar oavgjort.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 8.50 i odds för oavgjort och mål från Zlatan Ibrahimovic.

Satsa