Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Milan–Lazio 23/12 20:45 - Leão gör det igen

Milan med Zlatan Ibrahimovic i spetsen gör sin bästa säsong på många år och leder Serie A knappt före ärkerivalen Inter. På onsdag ställs Milan mot Lazio, som inte riktigt fått till det den här säsongen.
Photo: Getty Images
Milan–Lazio
December 23,2020
20:45

Sänds på Sportkanalen, C More och Unibet TV. Avspark 20:45.

Varför tipset?

  • Milan har vunnit 4 av de 6 senaste matcherna i Serie A
  • Rafael Leão gjorde mål i senaste matchen mot Sassuolo
  • När lagen möttes senast vann Milan med 3-0

Zlatan spelar?

Efter 13 omgångar leder Milan Serie A med en poäng före Inter och fyra poäng före Juventus. En starkt bidragande orsak till Milans succé är Zlatan Ibrahimovic, som har gjort tio mål såhär långt och det trots att han bara spelat sex matcher i Serie A. Om vi får se Zlatan mot Lazio är oklart, då han fortfarande har skadeproblem.

Lazio har gjort en ganska medioker säsong såhär långt. Laget ligger inte bättre än åtta i tabellen och är långt ifrån guldstriden. Jämfört med förra säsongen då Lazio länge fanns med långt har den här hösten inte varit särskilt bra. Framför allt har inte Ciro Immobile varit den målspruta han var under förra säsongen.

Milan har fler målskyttar

I Zlatans frånvaro har flera andra spelare klivit fram och tagit plats. Inte minst Rafael Leão, som mot Sassuolo gjorde mål redan efter 7 sekunder. Ska portugisen upprepa den bedriften mot Lazio?

Rafael Leão - Gör mål 3.00 Unibet

Tips: Leão gör det igen

Något mål efter sju sekunder ska vi kanske inte räkna med. Men, att Leão är i målform råder det ingen tvekan om. Därför satsar vi på en scorecast där Leão gör mål och Milan vinner.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 4.50 i odds för Milan-seger och Rafael Leão som målskytt.

Satsa