Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Seriefinal I premier league

Engelska Premier League har nu gått in i sitt absoluta slutskede. För de flesta av lagen återstår nu bara sex matcher. I den absoluta toppen av tabellen återfinns de båda Manchester-lagen, Man Utd och Man City och ikväll kan det avgöras om Manchester Uniteds försprång ska visa sig ge en serieseger.

Förra säsongens motsvarande möte slutade med en storseger för Man City (6-1). Att det dock ska bli liknande siffror i kvällens möte känns långsökt. United har endast släppt in femton mål på hemmaplan och har seriens bästa hemmafacit rent poängmässigt. Ett annat plus för Man Utd är att Wayne Rooney beräknas vara tillbaka.

Enligt spelbolagen är United favorit och med förutsättningarna klara känns det motiverat. Dock ska inte City underskattas för mycket. De har trots allt tre segrar på de fyra senaste och har inga betänkliga skador förutom Jack Rodwell.

Det enda som känns definitivt kring den här matchen är att oavsett vad resultatet säger, landar PL-bucklan i Manchester.

Det enda som känns definitivt kring den här matchen är att oavsett vad resultatet säger, landar PL-bucklan i Manchester.

Satsa