Sevillderby I la liga – 24-11-13

Ikväll kl.20.45 spelas en av Spaniens största matcher nämligen ”Sevilladerbyt” mellan just Sevilla och Betis. Matchen är ett riktigt hatmöte då båda lagen har en gedigen historia uppbyggd av schism bakom sig.
Sevilla – Betis
November 24,2013
20.45

Favorit att vinna är Sevilla. De har fått ett segerodds på 1,66 (Bet365.com). Att jämföra med Betis som ger hela 5 gånger pengarna!

Båda lagen kommer till matchen med något stukat självförtroende. Sevilla har vunnit två av sina fem senaste, varav en av dessa var den senaste matchen (seger mot Espanyol borta). Betis är dock aningen sämre då de endast har vunnit en match på sina fem senaste och det var i Europa League det!

Till kvällens match förväntar jag mig en drabbning som innehåller mycket mål. Sevilla gör i snitt två mål per match och Betis släpper i snitt in lika många. Sevilla har en påltitlig målskytt i Rakitic och han har hittills gjort sju mål. Även Betis har en spelare med näsa för mål (Molina) och han har gjort fem.

Tittar man historiskt brukar dessa matcher också innehålla relativt många mål. Det har exempelvis blivit minst tre mål i fyra av fem drabbningar!

Således är et just målspel som blir dagens bästa spel för mig. Jag väljer marknaden ”båda lagen gör mål” till 1,61 gånger pengarna. Även spelet +2,5 mål i matchen får en liten insats då spelet känns högst motiverat. Vilket spel väljer du?

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Spanien, La Liga
Match/Event: Sevilla – Betis
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Insats: : 8/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! 4-0, Sevilla – Betis

Satsa