Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Brynäs–Leksand 15/12 19:00 - Leksand vinner tät match

Brynäs är inne i en tung period och har inte vunnit många matcher de senaste två månaderna. Nu ställs man mot Leksand, som tagit ett par tunga segrar på sistone och jagar topp 6.
Leksands IF 594x450
Brynäs–Leksand
December 15,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Varför tipset?

  • Leksand har vunnit 4 av de 7 senaste matcherna
  • I 4 av Leksands 6 senaste matcher har det blivit 4 mål eller mindre
  • Brynäs har bara vunnit 1 av de 11 senaste matcherna
  • När lagen möttes för knappt två veckor sedan vann Leksand med 3-1

Brynäs i dålig form

Brynäs är minst sagt inne i en kris. Laget ligger sist i SHL och har hela åtta poäng upp till strecket. Dock ska sägas att Brynäs har minst matcher spelade av alla lag i hela serien. Men, börjar det inte vända snart lär det nog bli SHL-kval för Gävlelaget i vår.

Leksand är ett lag på väg upp i serien. Bra poängskörd de senaste veckorna gör att man nu avancerat till åttonde plats i tabellen med bara tre poäng upp till topp 6. Fortsätter dalalaget på samma sätt efter nyår kan Leksand bli farliga inför slutspelet.

Tät matchbild

Vi ska nog inte räkna med något skönspel i den här matchen, utan snarare en ganska tät matchbild. Framför allt då det ju är ett så kallat Gävle-Dala-derby mellan två klassiska lag. Men, frågan är om Brynäs har någon chans mot ett Leksand, som vann borta mot Skellefteå med 3-1 i lördags?

Under 4.5 mål 2.72 Betsson

Tips: Leksand vinner tät match

Nej, det känns väl knappast som det och därför blir också tipset att Leksand vinner den här matchen. Samtidigt lär det nog inte bli någon målfest och därför säger vi också att det blir under 6,5 mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 3.90 i odds för Leksandsseger och under 6,5 mål.

Satsa