Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Frölunda–Djurgården 28/11 15:15 - Frölunda nollar Djurgården

Frölunda behåller än så länge ledningen i en kraftigt haltande SHL-tabell. På lördagseftermiddagen möter man ett formstarkt Djurgården hemma, som dock har usel bortastatistik
Frölunda–Djurgården
November 28,2020
15:15

Sänds på C More. Nedsläpp 15:15.

Frölunda har sett lite bleka ut på senaste tiden medan Djurgården kommer till den här matchen med två raka segrar.

Lagens form

Frölunda

Frölunda har bara tagit tre poäng på de tre senaste matcherna och senaste matchen borta mot Brynäs förlorade man med hela 7-1. Nu är det dock hemmaplan som gäller och i Scandinavium är Frölunda säkerheten själv. Förutom att man alltid vinner så släpper man också sällan in mer än ett mål. I tabellen leder Frölunda med fyra poäng före Örebro, som dock har en match mindre spelad.

Djurgården

Djurgården ligger inte bättre än tia i tabellen, men laget har nu tagit två raka segrar mot Brynäs och Växjö. Dessa kom dock hemma på Hovet. På bortaplan är DIF ofta ett helt annat lag. Den här säsongen har det hittills bara blivit en enda poäng borta och på de två senaste bortamatcherna har det dessutom bara blivit ett mål.

Tre säkra poäng för Frölunda

Med tanke på att matchen går i Scandinavium är Frölunda såklart storfavoriter. Frågan är inte om Frölunda kommer att vinna, utan med hur mycket. Dessutom lär hemmalaget vara rejält revanschsugna efter den förnedrande 7-1-förlusten mot Brynäs senast.

Tips: Frölunda nollar Djurgården

På förhand känns det som att Frölunda mycket väl kan gå ut och köra över Djurgården, då hemmalaget helt enkelt alltid vinner på hemmaplan medan DIF alltid förlorar borta. Tipset blir därför att Frölunda vinner och att man dessutom håller nollan.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 6.75 för att Frölunda vinner och samtidigt håller nollan.

Satsa