Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Frölunda–Leksand 21/1 19:00 - Leksand fortsätter klättra i tabellen

På torsdag åker Leksand till Göteborg i jakten på fler poäng. Trots förlusten senast har Leksand sett otroligt stabila ut den senaste tiden. Frölunda ligger tvåa i tabellen men har visat prov på ojämn form stora delar av säsongen.
Frölunda–Leksand
Januari 21,2021
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Frölunda ligger tvåa i SHL och möter på torsdag ett Leksand som endast förlorat en match under 2021, i något som blir en fantastiskt intressant match.

Frölunda HC

Trots att Frölunda ligger tvåa i hela SHL, har laget haft svårt att finna en jämn form, man vinner och förlorar lite huller om buller. Senaste matchen spelades borta mot Färjestad och vanns med 1-3. Dessförinnan mötte man Skellefteå borta och förlorade med hela 5-1. På tisdag möter de Linköping på hemmaplan, samtidigt som Leksand har en ledig speldag. Något som man däremot ser som något konstant för Frölunda är att de fortfarande inte låtit en enda match avgöras på övertid. Det är något man bör hålla i åtanken man placerar sitt spel på den här matchen.

Leksands IF 594x450

Leksands IF

Leksand har som tidigare nämnt haft ett bra 2021. Innan förlusten mot Växjö i lördags, plockades poäng upp i sju raka matcher. En vinst mot Frölunda efter ordinarie matchtid skulle ge tre otroligt viktiga poäng i jakten på toppen av tabellen.
Lagets powerplay har sett bra ut med över 24% effektivitet. Att lagets bästa kedja med Carter CamperMarek Hrivik och Peter Cehlarik gör poäng i powerplay är inte otänkbart (Camper leder SHL i PP-poäng).

Spelbolag med bra odds

Extratip: Carter Camper poängplockare i powerplay (odds kommer snart).

Tips: Leksand vinner viktiga poäng

Trots att Leksand har varit stekheta under starten på 2021, är oddsen höga och värda att satsa på. Kom också ihåg att Frölunda inte har haft ett ända avgörande i övertid. Därför kan man spela på ett avgörande efter ordinarie matchtid, för ökat odds.
Tippa på Leksandsvinst hos NordicBet 3.85.

Satsa