Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: HV71-Brynäs Play Out 9/4 19:30 - Brynäs det bättre laget

I tisdags kväll drog kvalet mellan Brynäs och HV71 igång. Det blev en jämn tillställning där Brynäs vann efter övertid. Nu är det dags för match #2.
HV71-Brynäs
April 09,2021
19:30

Matchen sänds på TV12 & CMore med start 19:25.

SHL Play Out 2021

Kvalspelet för SHL spelas mellan de lag som placerades på plats nummer 13 och 14 under grundserien i en matchserie bäst av 7. Laget som slutade på 13:e plats får hemmafördel i matchserien.

Matchserien inleddes i tisdags

I tisdags spelades match #1 i Play Out-serien i Monitor Erp Arena i Gävle. Det blev en jämn tillställning som krävde övertid efter resultatet 1-1 när ordinarie matchtid var spelad.

19:14 in i ÖT petade Linus Ölund in returen efter ett fint förarbete av Emil Molin.

HV71

Laget har förlorat 12 av sina 13 senaste matcher och slutade på sistaplatsen i SHL 2020/21. HV71 har spelat i Sveriges högstadivision i ishockey de senaste 35 åren och har nu risk att åka år för första gången sedan klubben tog sig upp.

Laget har haft problem med att få igång målskyttet, såväl som att de har haft en bristande defensiv. Det är ett oerfaret lag och ser inte ut att ha mycket till sin fördel i den här matchserien.

Brynäs IF

Efter att Brynäs avslutade säsongen med 4 förluster på de sista 5 matcherna, togs ett drastiskt beslut att sparka både huvudtränare och assisterande tränare. In som ersättare kom tidigare Djurgårds-spelarna Nils Ekman och Josef Boumedienne. De nya tränarna kommer in från att ha varit assisterande tränare för Djurgårdens damlag respektive assisterande tränare för Lidingö Vikings J18 lag. Man kan lugnt säga att det är en lustig situation i klubben Brynäs för tillfället.

Laget vann den första matchen med den nya tränarduon och kanske var det just det lugn som spelarna behövde för att kunna spela loss?

Brynäs har ett bra lag på papperet och det är inte alls ett lag som ska ligga på en kvalplats.

Brynäs håller sig kvar i SHL 1.45 Betsafe

Speltips Match #2

Det som talar för HV71 är att matchen spelas i Husqvarna Garden i Jönköping och Brynäs Noel Gunler är avstängd i två matcher efter incidenten i match 1.
Det som talar för Brynäs är att de fått en nystart med den nya tränarduon och att de såg en aning vassare ut än HV71 under match 1.

Speltipset: Brynäs IF vinner matchen och Anton Rödin gör mål. 

Anton Rödin - målskytt i match 2 6.00 Betsson

Tips: Brynäs vinner

Brynäs är det bättre laget och har fått en nystart med en ny tränarduo. HV71 har förlorat 12 av sina 13 senaste matcher.
Bäst odds hittar du hos Betsson 3.00

Satsa