Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Leksand–Djurgården 30/1 15:15 - Djurgården kämpar till sig tre poäng

Djurgården åker upp till Leksand på lördag för att kämpa om viktiga poäng. Lyckas stockholmarna hålla 5 gubbar på banan och spela ut sitt spel? Leksand kommer från en förlust mot ett svagt Oskarshamn.
Leksand–Djurgården
Januari 30,2021
15:15

Sänds på både TV4Discovery+ med start 14:30.

Det här är en väldigt viktigt match för båda lagen. Inte nog med att man behöver poängen för att hålla sig bra till i tabellen. Men båda lagen behöver studsa tillbaka från förluster för att återfå självförtroende i spelet.

Leksands IF

Leksand startade 2021 på ett väldigt starkt sätt med en lång vinstsvit. Men nu verkar det som om det tagit lite stopp för dalalaget. De har nu förlorat två raka matcher och har dessutom släppt in hela 9 mål dessa två matcher.

Lagets powerplay har sett bra ut med en fantastisk effektivitet. Lagets toppkedja med Carter CamperMarek Hrivik och Peter Cehlarik har varit stekheta i spelformen och det ska bli intressant att se om Djurgården kan sätta stopp för det.
(Camper och Hrivik ligger delade för flest PP-poäng i SHL på 17).

Djurgårdens IF

DIF har haft det tung på slutet med 5 raka förluster. De senaste två har varit extra frustrerande eftersom man varit väldigt nära. I senaste matchen mot Färjestad hemma på Hovet vann man skottstatistiken och dessförinnan mötte man HV71 och förlorade med knappa 5-4.

Tränare Robert Ohlsson sa efter matchen mot Färjestad i presskonferensen att man måste hålla 5 man på banan. Mot just Färjestad drog man nämligen på sig hela 6 utvisningar, varav två lagstraff, för slarv vid båset. Om man slarvar på det viset mot Leksand som ett flertal stekheta PP-spelare, så kommer man att få betala.

 

Extra tip: Alexander Holtz var väldigt skottvillig senast och hade några stolp/ribb-träffar. Han ser het ut och kommer göra mål när som helst.

Alexander Holtz gör mål i matchen 2.90 Unibet

Tips: Djurgården vinner

Djurgården håller 5 man på banan och kämpar till sig tre poäng efter 60 minuter.
Tippa på vinst för Djurgårdens IF. Bäst odds hittar du hos Interwetten 3.10.

Satsa