Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Oskarshamn–Brynäs 26/11 19:00 - Oskarshamn vinner målsnål match

Oskarshamn såg ett tag ut att hänga på toppen i SHL, men nu har det vänt och laget har ramlat ner till mitten av tabellen. För Brynäs är det ännu värre. Gävlelaget måste börja vinna för att inte missa slutspel.
Oskarshamn–Brynäs
November 26,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Två formsvaga lag möts i Oskarshamn. Värst är läget för hemmalaget, som inte vunnit på över två veckor.

Lagens form

Oskarshamn

Det är svårt att tro att Oskarshamn för inte så länge sedan var uppe på fjärde plats i tabellen och nosade på den absoluta toppen. Men, sedan hemmasegern mot Djurgården för ett par veckor sedan har det gått rakt utför. Fem raka förluster och bara en enda poäng gör att Oskarshamn har halkat ner till en åttondeplats i tabellen.

Brynäs

Brynäs har verkligen inte fått till det den här säsongen. Laget ligger tolva i tabellen bara en poäng över kvalstrecket. Precis som Oskarshamn har man usel statistik den senaste tiden. Sju förluster på de åtta senaste matcherna är knappast någon rolig läsning, även om man blixtrade till och slog serieledarna Frölunda med hela 7-1 i lördags.

https://twitter.com/Brynas/status/1330185977608941570

Nu måste väl Oskarshamn vinna?

Oskarshamn får nog ändå ses som favoriter i den här matchen även om det är knappt. Dock har inte hemmalaget gjort så mycket mål i de senaste matcherna. I de åtta senaste matcherna har det inte blivit mer än tre mål per match. Å andra sidan har inte heller Brynäs rosat marknaden med mål. Förutom målkalaset mot Frölunda har man legat på 1-2 mål per match senaste tiden.

Tips: Oskarshamn vinner målsnål match

Det känns ändå som att Oskarshamn kommer att klara att ta tre poäng här, men räkna med en ganska målsnål match. Därför blir tipset att hemmalaget vinner samtidigt som det blir under 5,5 mål.
Bäst odds finns hos Betsafe som ger 4.25 för hemmaseger och under 5,5 mål.

Satsa