Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Oskarshamn–Leksand 28/1 19:00 - Leksand vinner matchen

På torsdag åker Leksand till Oskarshamn i jakten på fler poäng. Trots förlusten senast mot Färjestad har Leksand sett otroligt stabila ut den senaste tiden. Oskarshamn ligger 11:a i tabellen och har sett svaga ut största delen av säsongen. Photocredit: GettyImages
Leksands IF 594x450
Oskarshamn–Leksand
Januari 28,2021
19:00

Sänds på Discovery+ med start 18:50.

Oskarshamn ligger på elfte plats i SHL och jagar slutspelsplats. Leksand ligger hela 18 poäng före smålänningarna på en sjundeplats.

IK Oskarshamn

Oskarshamn har haft det jobbigt stora delar av säsongen. De skrev nyligen historia för längsta förlustsviten någonsin i den svenska högstadivisionen i ishockey. Med hela 15 raka försluster tills man bröt sviten. Nu var det dock över två veckor igen sedan laget fick med sig en vinst och frustrationen växer. Senaste matchen spelade man den 21:a januari mot Brynäs uppe i Gävle och förlorade med 3-1 trots att Brynäs hade ett flertal namnkunniga avbräck. Laget är väldigt svaga formmässigt och det krävs något stort för att de inte ska förlora mot Leksand på torsdag.

Leksands IF

Leksand har haft ett fantastiskt 2021, med en vinstsvit på hela sju matcher. Formen har varit stabil med bara två förluster (efter ordinarie matchtid) på de tio senaste matcherna. Laget vill fortsätta klättra i tabellen för att få en så bra utgångsposition som möjligt inför slutspelet.

Lagets powerplay har sett bra ut med över 25% effektivitet. Att lagets bästa kedja med Carter CamperMarek Hrivik och Peter Cehlarik gör poäng i powerplay är inte otänkbart (Camper och Hrivik ligger delade för flest PP-poäng i SHL på 17).

Extratip: Det görs över 1.5 powerplaymål i matchen.

Det görs över 1.5 powerplaymål i matchen 2.05 NordicBet

Tips: Leksand vinner matchen

Trots att Leksand har varit stekheta under starten på 2021, är oddsen relativt höga och värda att satsa på. Kom också ihåg att Leksand har några riktigt vassa PP-spelare. Och några PP-mål är inte otänkbart
Tippa på Leksandsvinst hos NordicBet 2.39.

Satsa