Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Rögle–Färjestad "En fröjd att se Rögle"

Rögle har verkligen imponerat på slutet (egentligen hela säsongen). Laget från Ängelholm ligger först i tabellen och möter på tisdag ett formsvagt Färjestad på hemmaplan.
Rögle-Färjestad
Februari 23,2021
19:00

Matchen sänds på CMore med start 18:50.

Grundserien i SHL börjar närma sig slutet. Rögle ligger på en bekväm förstaplats med en marginal med 6 poäng ned till andraplacerade Växjö och har 8 matcher kvar i grundserien. Färjestad ligger för nuvarande på en åttonde plats i tabellen med 10 matcher kvar att spela.

På lördag möts lagen för en sista gången i grundserien säsongen 2020/2021.

Formstarka Rögle BK

Rögle har legat etta i SHL den största delen av säsongen 2020/21 med några få dippar. Klubben från Ängelholm går nu mot sin bästa säsong någonsin och ser riktigt stekheta ut för att avsluta grundserien på en förstaplats. De senaste två matcherna har man verkligen visat upp varför man förtjänar förstaplatsen i serien. Båda matcherna spelades på bortaplan och vanns utan att släppa in ett enda mål. 0-4 mot Frölunda i Scandinavium och 0-3 dessförinnan mot Djurgården på Hovet.

Målskyttet var ganska utspritt, Olli Palola gjorde ett mål i vardera match och Daniel Zaar samt Simon Ryfors gjorde tre poäng senast mot Frölunda. Men det som kanske stack ut mest över dessa två matcherna var målvaktsspelet från Christoffer Rifalk som täppte igen helt och trots 50 skott mot sig höll nollan i båda matcherna.

 

Färjestad BK

Sist Färjestad vann en match efter ordinarie matchtid var för 20 dagar sedan när man vann mot Oskarshamn. Därefter har laget hunnit med att spela 5 matcher, varav 4 som gått till övertid. Den resterande matchen förlorades mot Linköping. En hel del tappade poäng på slutet.

Det är säkert att säga att det inte gått så bra den senaste tiden för Karlstad-laget, men med 10 matcher kvar att spela, behöver de bara några enstaka poäng till för att säkra slutspelsplatsen.

 

Slutsats & Extratips

  • Rögle är otroligt formstarka
  • Rögles målvakt Rifalk har två raka nollor
  • Färjestad har tappat poäng i fem raka matcher

Med tanke på att Rögle inte släppt in mål på två raka matcher är extratipset just att Rögle vinner utan att släppa in något mål, till ett fint odds på 8.50 hos Unibet.

Rögle vinner utan att släppa in mål 8.50 Unibet

Tips: Rögle vinner

Rögle är stekheta. Färjestad är formsvaga. Matchen spelas hemma i Ängelholm för ligaledarna Rögle som vinner matchen.
Bäst odds hittar du hos betsson 1.79.

Satsa