Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Rögle–Frölunda 28/12 19:00 - Rögle har chans till viktiga poäng

På måndag tar Rögle emot Frölunda i Catena Arena i Ängelholm och har chans att ta viktiga poäng för att dra ifrån i tabellen. Assisterande kapten Eric Gelinas är tillbaka i laguppställningen vilket hjälper lagets chanser.
Rögle–Frölunda
December 28,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Förstplacerade Rögle tar på måndag emot andraplacerade Frölunda i något som väntas bli en bra match.

Rögles form

Efter att laget vunnit nio raka hemmamatcher från starten av säsongen gick man på tidigt jullov när man förlorade hemma mot Färjestad och Malmö. Efter julbreaket studsade man snabbt tillbaka då Dennis Everberg ledde laget till en bortaseger mot Leksand. Assisterande kapten Eric Gelinas som haft en fantastisk säsong med 19 poäng på 23 matcher och dessutom har bäst plus/minus-statistik i hela SHL är nu tillbaka i truppen.

Frölundas form

Frölundas form har gått väldigt upp och ner de senaste matcherna. Innan jul vann borta mot Örebro med 6-1 två dagar efter att man förlorat mot Djurgården med 5-1. På annandagen besegrade man Linköping efter att man vänt ett underläge i tredje perioden. Göteborgslaget saknar både kapten Joel Lundqvist (avstängd) och stortalangen Lucas Raymond som är iväg på JVM. Dessutom saknas också Theodor Niederbach samt Elmer Söderblom (JVM).

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden
Frölunda gör under 2.5 mål 1.72 Betsson

Rögle på väg mot sin bästa säsong någonsin

Rögle ligger i nuläget först i SHL och har dessutom bäst målskillnad i hela ligan. Med +27 ligger man betydligt bättre till än Frölunda som har +6.
Lagen har mötts två gånger den här säsongen och båda matcherna har vunnits av respektive hemmalag. Rögle har vunnit nio av elva hemmamatcher och nu tar man emot Frölunda hemma i Ängelholm.
Frölunda är det lag som har sämst måleffektivitet i ligan och ställs mot det lag som släppt in minst antal mål. Rögles Twitter

Tips: Rögle vinner viktiga poäng

Med tanke på att Frölunda saknar ett antal viktiga spelare och att Rögle vunnit nio av elva hemmamatcher, väntas en tuff match. Hemmafördelen och den starka defensiven pekar på en Röglevinst.
Tippa på vinst för Rögle hos Betsafe 2.15.

Satsa