Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Rögle BK-Växjö Lakers Final 8/5 15:15 - Rögle med hemmafördel

Match fyra i finalserien mellan Växjö och Rögle spelas på lördag i Catena Arena i Ängelholm. I match tre vann Rögle med övertygande 5-1. Inför match fyra är det Rögle som är favorit att vinna igen.
Rögle-Växjö
May 08,2021
15:15

Matchen spelas i Catena Arena i Ängelholm och sänds på CMore med start 14:30.

SM Final 2020/21

Nu är det dags för match nummer 4 i SM-finalen 2020/21 som spelas mellan Rögle och Växjö. Växjö vann grundserien och fick därmed hemmafördel i matchserien. Det var något man drog nytta av med två raka hemmavinster för att inleda serien. När matchserien, i torsdags, togs ned till Ängelholm, blev det en annan historia…

Match 1 & 2

Det har varit några superjämna matcher mellan dessa lag.  De första två matcherna slutade tillfördel med uddamålet till Växjö. Match 1 blev 2-1 efter ordinarie matchtid och match 2 slutade 3-2 efter avgörande i övertid.

I match ett var det Växjö som i största delar av matchen var det ledande laget och förtjänade att vinna.

Match två var en match som Rögle skulle haft med sig en vinst från. Man vann skottstatistiken och tog matchen till övertid, men hade inte det lilla sista som krävdes för att sätta dit ett avgörande.

Match 3 spelades i Ängelholm

När matchserien sedan togs till Ängelholm för match nummer tre, var Rögle inte blyga att kliva fram och direkt visa att de inte tänker ge upp. Efter två perioder spelade, hade Rögle redan tagit greppet om matchen med en stark 3-0 ledning. I period 3 pressade Växjö på en del och fick in ett reduceringsmål efter en stark prestation av Marcus Sylvegård. Det visade sig inte vara tillräckligt då Rögle satte dit två mål till för att fastslå slutresultatet 5-1 till hemmalaget.

Rögle har chans att utjämna i Match 4

Rögle ligger under med 2-1 i matcher. I match 3 var speltipset vinst för Rögle efter ordinarie matchtid, eftersom de inte hade råd att förlora en tredje raka och för att de spelade på hemmaplan.

Match 4 spelas även den på hemmaplan och Rögle har nu chans att utjämna matchserien. Det är ett läge man inte får missa, eftersom matchserien tas tillbaka upp till Växjö till match 5.

Läs mer om ishockey och SHL.

Extratip 

Målproduktionen i den här matchserien har stigit med varje match. De senaste två matcherna har bjudit på 5 respektive 6 mål. Därför är extratipset att det görs över 4.5 mål i matchen

Det görs över 4.5 mål i matchen 1.73 William Hill

Tips: Rögle vinner match #4

Rögle visade prov på vad de kan i match 3. Om de tar med sig samma spel till match 4, är det ett säker spel.
Bäst odds hittar du hos Unibet 1.82

Satsa