Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Växjö–Oskarshamn 8/12 19:00 - Växjö tar storseger

Växjö har med ett par starka veckor bakom sig lyckats ta sig upp på tredje plats i SHL bakom Frölunda och Rögle. Imorgon tisdag ställs Växjö mot Oskarshamn som inte vunnit på nästan en månad.
Växjö–Oskarshamn
December 08,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Varför tipset?

  • Växjö har vunnit tre av de fyra senaste matcherna
  • Växjö har hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna
  • Oskarshamn har sex raka förluster

Oskarshamn i usel form

Växjö har efter några starka matcher tagit sig upp på tredje plats i tabellen, en poäng bakom tvåan Rögle och fyra bakom poäng bakom ettan Frölunda. Även om det blev förlust 4-2 borta mot Rögle igår, så får ändå Växjö ses som ett av SHL:s formstarkaste lag just nu. För innan matchen mot Rögle hade laget ett matchfacit på 3-0, 8-0 och 3-0.

Om Växjö är ett av SHL:s formstarkaste lag så är Oskarshamn ett av serien formsvagaste. Bara en poäng på de sex senaste matcherna gör att laget rasat till 11:e plats i tabellen, vilket inte ens innebär slutspel. Samtidigt har laget bara gjort två mål totalt i de två senaste matcherna.

Läge för målfest?

Med tanke på hur det sett ut i de senaste matcherna för de båda lagen kan det mycket väl bli utklassning. Kan Växjö slå serieledarna Frölunda med 8-0, vad ska man inte då kunna göra mot ett formsvagt Oskarshamn? Det är med andra ord bäddat för målfest i Vida Arena.

Ilari Melart - Gör mål 2.50 Mr green

 

Tips: Växjö tar storseger

Växjö är heta och det känns som att hemmalaget kommer att gå ut och köra över Oskarshamn. Därför blir tipset seger för Växjö och över 6,5 mål i den här matchen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 4.40 i odds för Växjöseger och över 6,5 mål.

Satsa