Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Rögle BK-Växjö Lakers Final 10/5 20:00 - Växjö ett steg från guldet

Två otroligt jämna lag gör upp om SM-guldet 2020/21 och det är dags för match nummer 5. Växjö är bara en vinst från att lyfta pokalen och Rögle måste vinna för att hålla matchserien vid liv. Matchen spelas i Vida Arena i Växjö.
Vid 1.96 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 19.6kr
Växjö-Rögle
May 10,2021
20:00

Matchen spelas i Vida Arena i Växjö och sänds på CMore med start 19:50.

SM Final 2020/21

Match 5 är här! Det står 3-1 i matcher till Växjö i SM-finalen 2020/21 och nu tar de matchserien hem till Vida Arena. Växjö vann båda sina tidigare hemmamatcher och det mesta tyder på att Växjö får höja pokalen.

MEN match 3 var också en riktig måstematch för Rögle och den vann man med hela 5-1. Visserligen spelas matchen på bortaplan, men det kommer inte att spela lika mycket roll som när man har en fullsatt arena mot sig.

Juventus 1.74 Unibet

Match 4 i Ängelholm

Förra matchen var riktigt spännande att se på. Den stod och vajade fram och tillbaka många gånger, precis som alla matcher Växjö tidigare vunnit i den här matchserien.

Period 1 var Växjös period. De skapade överlägset flest målchanser och gjorde också ledningsmålet genom Brendan Gaunce.

Period 2 tog Rögle över helt och man fick in både kvittering och ledningsmål.

Period 3 var en jämnare period som inte öppnade för lika mycket målchanser. Kvitteringsmålet kom 6 minuter in, av Richard Gynge.

Övertid: Åter igen var det Pontus Holmberg som klev fram och gjorde matchens viktigaste mål.

Vinna eller försvinna

Det här är den ultimata måstematchen för Rögle. Motståndarna har matchbollen och man spelar på bortaplan. Rögle har gång på gång under säsongen visat varför man inte ska räkna bort dem. Match 5 är inget undantag.

Läs mer om ishockey och SHL.

Extratips

Den unge Röglebacken Moritz Seider ser mer och mer bekväm ut för varje match som går. Han har fina offensiva färdigheter och har chans att steppa upp nu när det som mest gäller. Seider plockar poäng i matchen.

Moritz Seider gör poäng i matchen 3.00 NordicBet

Tips: Rögle vinner match #5

Rögle måste vinna.
Bäst odds inklusive övertid hittar du hos Nordicbet 1.96

Satsa