Sista chansen för sverige 19-11-13

Sveriges vara eller icke-vara i VM i Rio kommande sommar, hänger på en skör tråd. Detta sedan den fullt rättvisa 1-0 förlusten på bortaplan i det första mötet med Portugal. Ikväll är det sista chansen för Sverige. Portugal måste besegras, ett oavgjort resultat räcker inte.
Sverige – Portugal
November 13,2013
20.45

Ronaldo blev matchvinnare senast efter att ha tryckt in ett nickmål. Samme Ronaldo var också marginaler från att nicka in ytterligare ett mål. Ribban kom dock i vägen som tur var. Ronaldos aktioner var talande för matchbilden, för nog var det inget större snack om att Sverige var numret mindre. Att det var Portugal som förde matchen syntes inte minst i statistiken efter matchen. Nästan 60 % bollinnehav, 12 – 5 i målchanser och hela fjorton hörnor mot Sveriges fyra!

Just antalet hörnor i matchen är vad som dagens bästa spel fokuserar kring. Mer precist handlar det om antalet hörnor som jag förväntar mig att Portugal får i matchen. Spelbolaget Bet365 betalar just nu 1,82 gånger pengarna på att Ronaldos manskap kommer att få minst sex hörnor i matchen. Ett riktigt och rejält bjudodds om jag får säga!

Att man skulle spela avvaktande har jag svårt att tro. Man vill nog garanterat göra ett mål framåt och punktera tillställningen. Då kommer också hörnor som ett brev på posten.

Förhoppningsvis, ska jag dock tillägga – gör man dock inget mål utan Sverige gör två och tar sig vidare! Sverige ska till VM 2014, ja det måste bli så!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: VM-kval 2014
Match/Event: Sverige – Portugal
Spel: Bortalaget antal hörnor +5.5
Odds: 1,82
Insats: : 8/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! Portugal, 4 hörnor

Satsa