Sista rundan I pl 19-05-13

Vilka lag som åker ur högsta serien är redan klart. Nu återstår att avgöra vilka lag som ska ta de sista platserna till Champions League.
West Bromwich – Manchester United
May 19,2013
16.00

Manchester United och Manchester City är redan klara, Chelsea likaså men inte det fjärde laget. Kampen om fjärdeplatsen står mellan de två londonlagen Arsenal och Tottenham.
I skrivande stund ligger Arsenal en poäng före Tottenham vilket betyder att Arsené Wengér’s mannar har ödet i egna händer. Dock möter har man ett betydligt svårare lag än vad Spurs gör, då man gästar Newcastle. Även om Newcastle nu har klarat kontraktet och inte har något mer än ära och pengar att spela för, är man nog rätt sugna på att revanschera sig för alla fiasko-artade resultat man fått genomlida tidigare under säsongen.

För Tottenhams del väntar Sunderland på White Hart Lane. Sunderland och manager Di Canio kommer till matchen med flera tunga frånfällen, bland annat Sessegnon och Fletcher. Detta talar naturligtvis till Tottenhams fördel!
Om jag ska våga mig på en gissning så blir det att Tottenham besegrar Sunderland medan Arsenal endast mäktar med ett kryss mot Newcastle och därmed missar Champions League för första gången på många, många år.

Motivering: Dagens speltips hämtas från matchen i Premier League mellan West Bromwich – Manchester United. Bortalaget är redan klara ligamästare men vill ändå garanterat avsluta säsongen på ett fint sätt. Lägger man till det faktum att Robin van Persie på allvar kan säkra skytteligasegern, känns segern för United relativt självklar.
Sport:Fotboll
Härkomst:Premier League
Match/Event:West Bromwich – Manchester United
Spel:Robin van Persie gör mål i matchen
Odds:2,00
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 16.00
Resultat: VINST!
Gårdagens målspel på Man Utd’s Robin van Persie satt till dubbla pengarna. Skönt med ett sista vinstbet på Premier League-säsongen 2012/2013!

Robin van Persie gör mål i matchen

Satsa