Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Snart kvalserien!

Så har det snart blivit dags att rensa agnarna från vetet och förlorarna från vinnarna. Svensk ishockeys kanske tuffaste slutspel har inleds inom kort och då pratar jag inte om den intensiva matchserie som ska kora en svensk mästare utan om den legendariska kvalserien.
Steaua Bukarest – Chelsea 
Januari 01,1970
19:00

Kvalserien i ishockey består av lag från de bästa lagen i hockeyallsvenskan och de sämst placerade lagen Elitseriens grundserie. De lag det kommer att handla om i kvalserien den här säsongen är Leksand, Södertälje, Timrå, Bofors/Djurgården/Örebro/Oskarshamn, Rögle och Västerås.

Fyra av de ovanstående lagen har inte spelat färdigt den ordinarie serien än, därav är deras medverkan i kvalserien inte fastställd.

Det lutar dock starkt åt att framför allt Djurgården eller BIK Karlskoga kommer att ta sig dit. De förstnämnda gick nämligen segrande ur gårdagens möte med Oskarshamn. Slutsiffrorna skrevs till 6-3, trots att Oskarshamn vann skotten med 32-22.

Den aktuella tabellen placerar BIK Karlskoga före Djurgården. Därefter följer Örebro och Oskarshamn. För att utröna dessa lags slutliga position kommer de att spela ett antal inbördes matcher. Totalt sett spelas sex omgångar, varav omgång nummer tre är den kommande. Den omgången spelas imorgon och de två aktuella matcherna sänds i Viasat. Matchstart är kl.19.00. De första två omgångarna har alla bjudit på många mål och det känns som om den trenden kommer att hålla i sig, åtminstone även i omgång tre. För den som letar bra spelvärde rekommenderas ett målspel.

Dagens speltips:

Motivering: Dagens bästa spel hittar vi i fotbollens slutspel i Europa League och i matchen Steaua Bukarest – Chelsea. Bortalaget kommer garanterat att gå för ett bra resultat och två gånger pengarna är riktigt spelvärt.
Sport: Fotboll
Match/Event: Steaua Bukarest – Chelsea
Härkomst: Europa League
Spel: Chelsea vinner matchen
Odds: 2.00
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 19.00

Chelsea vinner matchen

Satsa