Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Snooker Masters 2021 10-17/1 - Trump och Selby i final

Masters i Snooker är näst efter VM en av de största turneringarna. Masters 2021 ser ut att kunna bli en riktigt spännande turnering. Favorit är Judd Trump, men kan utmanas som vanligt av legendaren Ronnie O'Sullivan.
2020 Players Championship - Day 7

Masters 2021 sänds Eurosport och på Discovery+ mellan 10 och 17 januari.

Favoriten

Judd Trump har varit den här säsongens bästa spelare på touren med tre segrar och två finalplatser på de sju senaste turneringarna. Så sent som i december vann han World Grand Prix efter finalseger mot Jack Lisowski med 10-7.

Utmanarna

Som vanligt är utmanarna många när vi snackar snooker. En man som alltid kan vinna oavsett vilken turnering det handlar om Ronnie O’Sullivan, tillika regerande världsmästare. Under november och december tog han sig till final i två turneringar.

Mark Selby tillhör förstås också en av favoriterna med två segrar och två finalplatser hittills under säsongen.

Australiensaren Neil Robertson kan också ha med slutsegern att göra om han får till det.

14.01.2021 20:00 Bingham vs Murphy

  • Stuart Bingham Vinnare : INTERWETTEN Oddset 1.95 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Shaun Murphy Vinnare : INTERWETTEN Oddset 1.75 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SVENSKA NYHETER: Årets svenske mästare i Snooke: Bairaq Al Urfy gjorde comeback och vann på Selbyskt sätt i skiljeframe i finalen mot Jim Johansson.

Trump ser stark ut

Judd Trump har fått en bra lottning på undre halvan och ska inte ha några problem att ta sig till semifinal. Där kan han dock få tufft motstånd i form av Ronnie O’Sullivan.

På övre halvan bör Mark Selby och Neil Robertson göra upp om finalplatsen. Kanske att Shaun Murphy och Mark Williams kan utmana.

Judd Trump - Vinnare Masters 2021 3.30 Betsafe
Ronnie O'Sullivan - Vinnare Masters 2021 5.00 NordicBet

Tips: Trump och Selby i final

Judd Trump är snookerkungen hittills under säsongen och ska ta sig till final även om troligtvis måste slå O'Sullivan på vägen dit. På andra halvan är Mark Sleby starkast. Tipset blir därför Selby–Trump i final.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 6.50 i odds för Mark Selby och Judd Trump i final i Masters 2021.

Satsa