Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Snooker: Odds Championship League 2021

Snookersäsongen drar igång med storturneringen Championship League med 128 spelare. Frågan är om Kyren Wilson ska kunna ta hem sin tredje raka seger i turneringen?
Vid 12.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 120kr
SNOOKER-championship-league

Championship League spelas mellan 18 juli och 13 augusti.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

128 spelare i 32 grupper

Championsip League är lite av snookerns eget Champions League då det är en turnering som till skillnad från de flesta andra turneringar inom snooker spelas i totalt tre olika gruppspelsomgångar där till slut två spelare går till final. I den första omgången deltar 128 spelare fördelade på 32 grupper med fyra spelare i varje.

Alla spelare i varje grupp möter varandra och gruppvinnarna går vidare till andra omgången med åtta grupper och fyra lag i vardera grupp. Därifrån går återigen de åtta gruppvinnarna vidare till tredje omgången som består av två grupper med fyra spelare per grupp. De två spelare som vinner de grupperna gör sedan upp om titeln i final.

Världsmästaren finns inte med

Eftersom det är första tävlingen för säsongen är det ganska svårt att peka ut någon klar favorit, då det inte varit några större tävlingar sedan VM i maj. Men, räkna med att de ”gamla vanliga” kommer att finnas med långt fram i turneringen, som Judd Trump, Ronnie O’Sullivan, John Higgins och regerande Championship League-mästaren Kyren Wilson. Värt att notera är att regerande världsmästaren Mark Selby inte finns med i turneringen.

Wilson blir farlig

Förutom gruppspelet finns det en annan viktig faktor i den här turneringen och det är att matcherna spelas i bäst av fyra frames, vilket innebär korta matcher och att de dessutom kan sluta oavgjort. En spelare som vi vet trivs med det här formatet är Kyren Wilson, som vunnit de två senaste upplagorna av turneringen. Det känns som att han kommer att bli farlig även i år. Sedan ligger han också på sjätte plats på världsrankingen. Dessutom är oddset för Wilson som mästare väldigt bra.

Tips: Wilson tar tredje raka

Kyren Wilson gillar de korta snabba matcherna och det känns som att han kommer att ta hem Championship League även i år. Tipset blir därför att han tar hem turneringen för tredje gången i rad.
Bra odds finns hos Unibet som ger 12.00 i odds för att Kyren Wilson vinner Championship League.

Satsa

Senaste speltips