Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sommar-OS: Odds Armans Duplantis stavhopp

Armand Duplantis är Sveriges största guldhopp inför OS i Tokyo. Men, frågan är om världsrekordhållaren i stavhopp pallar för trycket som ligger på hans axlar?
Vid 1.10 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 11kr
SOMMAR-OS-TOKYO-stavhopp-duplantis
Sommar-OS friidrott: Armand Duplantis
Augusti 03,2021
12:00

Finalen i stavhopp i sommar-OS sänds på Kanal 5 och Discovery+ med start tisdag 3 augusti 12:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Innehar världsårsbästa

Armand Duplantis är i mycket bra form inför friidrotten i OS i Tokyo. För ett par veckor sedan vann han både Diamond League-tävlingarna i Oslo och Stockholm. Båda gångerna blev resultatet dessutom över sex meter. Duplantis ligger etta på världsrankingen och är även den som hoppat högst i år med 6,10 m. Dessutom innehar han världsrekordet på 6,18 m, som han satt i Glasgow i februari 2020.

Duplantis är troligtvis en ännu större favorit än vad Daniel Ståhl är i diskus då han i dagsläget är ohotad etta i stavhopp. Främste konkurrenten amerikanen Sam Hendricks har inte riktigt nått upp till svenskens nivå den här säsongen. Når Duplantis minst sex meter i Tokyo räcker det minst till medalj och hoppar han på höjder runt 6.10 m så bör det bli OS-guld.

Fakta – Armand Duplantis

Ålder: 21
Längd: 1,81 m
Vikt: 79 kg
Personbästa: 6,18 m (WR) inomhus, 6,15 m utomhus
Meriter: VM-silver 2019, EM-guld 2018, EM-guld inomhus 2021

OS stavhopp – Schema

Kval: Lördag 31 juli 02:00
Final: Tisdag 3 augusti 12:00

 

Tips: OS-guld till Duplantis

Armand Duplantis har varit helt överlägsen i stav den här säsongen och om han inte river ut sig på någon tidig höjd så ska han utan några större problem hoppa hem OS-guldet.
Bra odds finns hos Unibet som ger 1.10 för guld till Armand Duplantis.

Satsa

Senaste tipsen att betta på