Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Southampton–Manchester United odds (31/08/19 13:30) United i poängbehov för att hänga med i toppen

Trots att det skiljer hela 13 placeringar mellan Southampton och Manchester United skiljer det endast en enda pinne i poäng. För United krävs det dock seger på St Mary's om laget ska hänga med Liverpool, Manchester City och Arsenal i toppen.
Southampton–Manchester United
Southampton vs Manchester United
August 31,2019
13:30

Tre poäng på de tre inledande matcherna är väl ungefär det man hade förväntat sig av Southampton. Förra helgen kom säsongens första seger borta mot Brighton med 2-0. Det är precis den typen av matcher som Saints måste vinna om man även den här säsongen ska lyckas hålla sig över nedflyttningsstrecket.

Efter 4-0-segern i premiären mot Chelsea var det nog många som trodde att Manchester United skulle vara ett lag för den absoluta toppen den här säsongen. Men, därefter har Victor Lindelöf och co svajat rejält på manschetten. 1-1 borta mot Wolverhampton och förra helgen åkte man på en rejäl smäll när Crystal Palace vann med 2-1 på Old Trafford.

Ska det inte bli som förra hösten för Uniteds del måste laget börja ta betydligt fler poäng än vad man gjort hittills. Och det känns faktiskt som att man kommer ta sig samman och slå Southampton i den här matchen. Framför allt eftersom United normalt sett är ett par klasser bättre än Southampton.  Tipset blir därför att Manchester United vinner det här, även om det kanske blir knappt. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 2.05 gånger pengarna för United-seger.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Southampton–Manchester United

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: 2 Odds: 2.05 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Lördag 31 augusti 13:30

Satsa