Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Spännande I champions league för psg

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain har ångat på rejält i ligan och leder nu med hela sex poäng. Även om man förlorade mot Lille med 1-3 senast går det inte att skönja några negativa tongångar i laget, snarare än väldigt enad och beslutsam front. Anledningen till det stavas naturligtvis Champions League och det första mötet av två i åttondelsfinalen mot Valencia. Den första matchen spelas i Valencia.
Valencia – PSG
Januari 01,1970
19.45

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Till matchen kommer dock PSG att få klara sig utan två av sina mest tongivande och viktiga spelare, mittfältaren Thiago Motta och försvararen Thiago Silva. Silva var skadad sedan tidigare, men Motta tränade i lördags men förväntas ändå stå över matchen. Nyförvärvet David Beckham kommer att följa med till Valencia men ingår inte i truppen.

Valencia kommer till matchen med en seger i bagaget då man besegrade Celta Vigo med 1-0. Man vilade då inga spelare utan matchade det starkaste laget. Kanske var det för att sända ett budskap till sin franska motståndare att man litar på sin trupp och är i form?

För Valencias del handlar det om att göra mål framåt, samtidigt som man håller tätt bakåt. Att ge PSG ett mål på bortaplan kan vara ödesdigert för ett avancemang. PSG kommer till matchen med stor press från både fans och ägare. Champions League är högt prioriterat och det ska bli intressant att se hur man lägger upp strategin. Ancelotti har dock rykte om sig att vara relativt försvarsinriktad och en annan inställning i kvällens match får nästan sägas vara högst förvånande!

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Valencia – PSG
Härkomst: Champions League
Spel: Zlatan gör mål i matchen
Odds: 2.00
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Zlatan gör mål i matchen

Satsa