Spännande I champions league för psg

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain har ångat på rejält i ligan och leder nu med hela sex poäng. Även om man förlorade mot Lille med 1-3 senast går det inte att skönja några negativa tongångar i laget, snarare än väldigt enad och beslutsam front. Anledningen till det stavas naturligtvis Champions League och det första mötet av två i åttondelsfinalen mot Valencia. Den första matchen spelas i Valencia.
Valencia – PSG
Januari 01,1970
19.45

Till matchen kommer dock PSG att få klara sig utan två av sina mest tongivande och viktiga spelare, mittfältaren Thiago Motta och försvararen Thiago Silva. Silva var skadad sedan tidigare, men Motta tränade i lördags men förväntas ändå stå över matchen. Nyförvärvet David Beckham kommer att följa med till Valencia men ingår inte i truppen.

Valencia kommer till matchen med en seger i bagaget då man besegrade Celta Vigo med 1-0. Man vilade då inga spelare utan matchade det starkaste laget. Kanske var det för att sända ett budskap till sin franska motståndare att man litar på sin trupp och är i form?

För Valencias del handlar det om att göra mål framåt, samtidigt som man håller tätt bakåt. Att ge PSG ett mål på bortaplan kan vara ödesdigert för ett avancemang. PSG kommer till matchen med stor press från både fans och ägare. Champions League är högt prioriterat och det ska bli intressant att se hur man lägger upp strategin. Ancelotti har dock rykte om sig att vara relativt försvarsinriktad och en annan inställning i kvällens match får nästan sägas vara högst förvånande!

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Valencia – PSG
Härkomst: Champions League
Spel: Zlatan gör mål i matchen
Odds: 2.00
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Zlatan gör mål i matchen

Satsa