Spel på kort för everton med betsson 08-12-13

Arsenal är just nu Englands bästa fotbollslag, ja eller åtminstone om vi ska titta på tabellen. Där ligger Arsenal i topp efter en mycket stark start på höstsäsongen. Trots att det fanns stora frågetecken kring lagets anfallare och status på anfallsspelet, har vi med facit i hand sett att det fungerar riktigt bra.
Arsenal - Everton
December 08,2013
17:00

Om Arsenal är det formstarkaste laget i ligan är eftermiddagens motståndare Everton inte långt efter. Man har inte förlorat på sina fem senaste och har endast tagit stryk en gång den här säsongen (och det är man ensamma om i ligan).

Det som gör den här matchen så intressant är således att det är ett möte av två smärre giganter. Everton med den skickliga Martinez vid rodret mot Arsenal och Wengers.

Spelmässigt ser jag spelvärde i framför allt två marknader här. Dels är det målspelet på att båda lagen gör mål och dels är det överspelet på antalet kort i matchen (+3,5). Målspelet känns motiverat med två bra anfallare i vardera lagen (Giroud och Lukaku), samt med en hel drös målfarliga mittfältare i båda lagen.

Det jag framför allt vill rekommendera är överspelet på varningar. Det här är en match som är ofantligt mycket värd för båda lagen och det bör bli många heta dueller. Everton har dessutom en fin historia av fysiskt engelsk spel i viktiga matcher.

Matchen sänds i Viaplay och sändningen startar kl.17.00.

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: England, Premier League
  Match/Event: Arsenal – Everton
  Spel: Antal kort i matchen, +3.5
  Odds: 1,69
  Insats: : 7/10 units
  Spelsajt: Betsson.com
  Spelstopp: 17.00

Resultat: VINST! 4 kort i matchen.

Satsa