Spel på liverpool med unibet 01-12-13

Den här säsongen ser i dagsläget ut att bli en av Liverpools bästa sett till en 10 års period. Med tolv matcher i bagaget i ligan, har man placerat sig på en stabil andraplats (bakom Arsenal). Man har två av Premier Leagues bästa målskyttar i laget (Suarez och Sturridge) och inget ser ut att stoppa dessa båda herrars framfart mot skytteligatoppen.
Hull – Liverpool
Januari 12,2013
15:05

I eftermiddag ställs man mot Hull på bortaplan. En på förhand relativt svår match då Hull sedan länge är starka på hemmaplan, eller ja, det är åtminstone bättre där än på bortaplan.

Oddssättningen på matchen ger en hint om att Liverpool är favoriter. Oddset för bortaseger är exempelvis 1,56 medan det för hemmaseger för Hull betalar 6,50 (odds från Unibet). Det är också den raka tvåan som jag satsar mina pengar på här.

Förutom att Liverpool har en avsevärt bättre form och statistik över den senaste tiden, så har man även en mycket starkare trupp. Den offensiva kraft som Liverpool förfogar över (nu när Coutinho också är tillbaka), går inte att jämföra med Hulls motsvarighet. Nej, det är försvarsspel och kontring som kommer att vara Hulls melodi, men mot sådan fotboll känns Liverpool anno 2013 väl förberedda. Till skillnad från förr om åren…

Matchen sänds på Viasat fotboll och startar kl.15.05. Spelstopp är vid samma klockslag. Kom igen nu Liverpool!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: England, Premier League
  Match/Event: Hull – Liverpool
  Spel: Bortalaget vinner matchen
  Odds: 1,56
  Insats: : 6/10 units
  Spelsajt: Unibet.com
  Spelstopp: 15.05

Resultat: Förlust! 3-1, Hull – Liverpool

Satsa