Spel på målskytt för man city 05-11-13

Manchester City verkar ha hittat formen riktigt ordentligt. Detta efter en något trevande start på säsongen (vi minns alla debaclet mot Cardiff).

Senast i ligan vann man i överlägsen stil mot Johan Elmanders Norwich med hela 7-0. En av nyckelpersonerna i segern var den notoriska målskytten Sergio Kun Aguero. Just nämnda Kun Aguero är också i fokus för dagens speltips.

Ikväll möter Man City det ryska storlaget CSKA Moskva. Att det skulle bli storseger med tennissiffror igen känns långsökt. Moskva är ett par nummer bättre organiserade än Norwich. Dock finns det föga som talar för att Moskva ska ta sig hem med några poäng. Laget har tagit en seger på tre försök i CL och har endast två CL-målskyttar i truppen. Detta att jämföra med Man City som har tagit två segrar och har fyra tidigare CL-målskyttar till sitt förfogande.

En av dessa målskyttar heter Aguero och han har gjort inte mindre än tre mål så här långt.

Mitt spel på matchen ikväll är ett klassiskt spel på målskytt i matchen. Alternativet att Aguero gör mål ger dock inget monsterodds men väl 1,61 (hos Bet365.com) vilket är helt okej för en spelare i absolut högform. Om du vill rygga spelet hittar du det under sektionen ”spelare” och sedan ”målgörare”.

PS! Om du letar ett lite högre odds ger Aguero som första målskytt 3,60 gånger pengarna! Kanske värt en slant om du har kapital att avvara?

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Champions League
Match/Event: Manchester City – CSKA Moskva
Spel: Sergio Aguero gör mål i matchen
Odds: 1,61
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 18.00

Resultat: VINST! Aguero gjorde mål i matchen

Satsa