Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips AIK vs Häcken 30 augusti 14:30

Två poängjagande lag möts på Friends Arena AIK är minst sagt en klubb i kris då laget i högsta grad är inblandade i bottenstriden. För 2018 års mästare krävs det nu poäng om det inte ska bli riktigt svettigt under hösten. På söndag ställs man mot serietrean Häcken som i sin tur jagar poäng för att fortsatt hänga med i toppen.
Speltips AIK vs Häcken
Augusti 30,2020
14:30

Efter åtta matcher utan seger lyckades AIK till slut ta en trepoängare när man i söndags besegrade jumbon Helsingborg hemma med 2-0. Detta gör att Solnalaget åtminstone fick lite andrum då man nu har fyra poäng ner till en kvalplats. Dessutom var det första gången på över en månad som AIK lyckades göra mer än ett mål i en match, och mål är vad laget behöver. Faktum är att AIK nästan har gjort minst mål av alla lag i Allsvenskan den här säsongen.

Häcken gör återigen en stabil säsong, samtidigt som laget kan vara på väg mot sin bästa placering på många år. Fyra segrar på de fem senaste gör att man nu tagit sig upp på en tredjeplats bara en poäng bakom tvåan Elfsborg. Fortsätter Häcken på samma sätt kan det mycket väl bära hela vägen ut i Europa.

Snacka om två lag med helt olika förutsättningar. AIK är i näst intill fritt fall medan livet leker för Häcken. Förvisso vann AIK senast, men det är en sak att vinna mot ett lag som ligger sist, det är en helt annan sak att vinna eller ens ta poäng mot en formstark serietrea. Dessutom vann Häcken med hela 4-0 när lagen möttes för en dryg månad sedan.

Tipset blir därför att Häcken tar sin fjärde raka seger medan AIK får fortsätta famla i mörkret. Bäst odds finns hos Bethard som ger 2.50 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 2.50 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Söndag 30 augusti 14:30

Satsa