Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips AIK vs IFK Norrköping 17 juni 19:00

Två vinnarlag möts på Friends Arena Både AIK och IFK Norrköping inledde årets Allsvenskan med vinst. På onsdag möts lagen på Friends Arena. Dock kan IFK Norrköping tvingas klara sig utan en av sina bästa spelare.
Speltips AIK vs IFK Norrköping
juni 17,2020
19:00

AIK tog en säker seger borta mot Örebro i söndags när man säkert vann med 2-0 på Behrn Arena efter mål av Tihi en kvart in i andra halvlek och Asani på stopptid. För Solnalaget var det en viktig seger, framför allt eftersom man inför säsongen tappat en av sina bästa spelare i Tarik Elyounoussi. Återstår att se om AIK kan fortsätta vinna och vara med och utmana om SM-guldet även den här säsongen.

IFK Norrköping vann precis som väntat mot Kalmar FF i premiären. Till slut blev det 2-1 efter ett tidigt mål av Sead Haksabanovic i första halvlek och ett av Christoffer Nyman en bit in i andra. Dock tvingades Haksabanovic, som köptes loss från West Ham i förra veckan att utgå på grund av skada. Än så länge är det oklart om han kommer att finnas tillgänglig för spel mot AIK.

Hemmalaget är utan tvekan favoriter i den här matchen, men IFK Norrköping spelade bra i premiären och kan mycket väl åka hem från Friends Arena med i alla fall en poäng i bagaget. Framför allt om Haksabanovic återhämtar sig och kan spela, vilket han troligtvis kommer att göra. Därför blir tipset att det här mötet slutar oavgjort. Men, eftersom AIK ändå är AIK väljer vi köra på en 2-vägsspecial där vi får pengarna tillbaka vid vinst för hemmalaget. Bäst odds finns hos Bwin som ger 1.83 för den kombinationen.

Tips: X (2-vägsspecial, pengarna tillbaka om hemmalaget vinner matchen)

Odds: 1.83 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Onsdag 17 juni 19:00

Satsa