Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips AIK vs Malmö FF 28 juni 17:30

Toppmöte på Friends Arena Trean mot fyran i Allsvenskan på Friends Arena och mycket står på spel. För båda lagen gäller det att inte tappa alltför mycket mark till serieledarna IFK Norrköping. Så räkna med att såväl AIK som Malmö FF kommer att gå för seger.
Speltips AIK vs Malmö FF
juni 28,2020
17:30

AIK tog en tung seger när man slog Hammarby med 2-0 i derbyt på Tele2 Arena i söndags. En seger laget verkligen behövde efter den svidande 1-4-förlusten hemma mot IFK Norrköping några dagar tidigare. Efter tre omgångar ligger AIK på en tredjeplats i tabellen, tre poäng efter ledande IFK Norrköping.

Malmö FF har knappast imponerat såhär långt. 2-2 hemma mot nykomlingen Varberg i söndags och dessförrinnan 1-1 borta mot Häcken är två resultat som MFF inte lär vara nöjda med. Trots allt ligger laget ändå fyra efter tre omgångar, en poäng bakom AIK. Dock har lagets viktigaste spelare Anders Christiansen inlett säsongen bra med två mål på tre matcher och att den nye lagkaptenen är i form är oerhört viktigt för MFF.

Matcherna mellan AIK och MFF brukar som regel alltid vara täta och även målsnåla. Fyra av lagens fem senaste möten har slutat antingen 0-0 eller 1-1. Två resultat som känns rätt troliga även i den här matchen. Dock känns det inte som att något av lagen kommer att gå mållösa av planen på söndag. Bägge lagen har gjort mål i samtliga tre matcher hittills och känns dessutom anfallsvilliga med tanke på att de inte vill tappa ännu mer mark till IFK Norrköping.

Därför blir tipset att båda lagen gör mål i den här matchen. Bäst odds finns hos 10bet som ger 1.95 för mål från båda lagen.

Tips: Båda lagen gör mål – JA

Odds: 1.95 Spelsajt: 10bet Spelstopp: Söndag 28 juni 17:30

Satsa