Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Aston Villa vs Liverpool 4 oktober 20:15

Liverpool mot fjärde raka segern Liverpool har fortsatt i samma hjulspår som förra säsongen och inlett med tre raka segrar. Nu möter man ett hungrigt Aston Villa som hållit nollan i sina två inledande matcher.
Aston Villa vs Liverpool
oktober 04,2020
20:15

Förra säsongen var Aston Villa nykomlingar och hade ett minst sagt kämpigt år. Men, till slut lyckades man reda ut det hela och med nöd och näppe säkra nytt kontrakt med en poängs marginal. Den här säsongen har Villa inlett ganska övertygande. I premiären vann man med 1-0 hemma mot Sheffield United och förra helgen tog man en tung seger när man besegrade nykomlingen Fulham med 3-0 på bortaplan.

Man kanske skulle kunna tro att Liverpool efter förra säsongens urladdning är lite mätta. Men, så verkar icke vara fallet. Efter en lite svajig inledning där man till slut slog nykomlingen Leeds med 4-3 har man vunnit mot både Chelsea borta och Arsenal hemma med 2-0 respektive 3-1. Fortsätter det i samma stil finns mycket som talar för att det blir en repris av säsongen 2019/20. Framför allt när man har kanske världens vassaste anfallstrio i form av Salah, Mané och Firmino.

Även om Aston Villa har inlett bra lär man nog ändå få det svårt mot de regerande mästarna. Inte minst när både Mohamed Salah och Sadio Mané verkar vara i målform. Hittills har de båda måltjuvarna gjort tre mål vardera.

Men, Villa ska nog kunna bjuda upp till kamp, åtminstone lite i alla fall, och kanske även göra ett mål. Därför blir tipset att båda lagen gör mål i den här matchen. Hur långt det sedan räcker för hemmalaget återstår att se. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.86 för mål från båda lagen.

Tips: Båda lagen gör mål – JA

Odds: 1.86 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Söndag 4 oktober 20:15

Satsa