Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Atalanta vs Lazio 24 juni 21:45 - ODDS.SE

Lazio jagar seger i nypremiären. Lazio är på god väg mot en riktig succé då man i dagsläget ligger tvåa i Serie A endast en poäng bakom serieledarna Juventus. I Romlagets första match på nästan fyra månader ställs man mot seriefyran Atalanta borta som i sin tur kämpar för att behålla en plats i Champions League.
Atalanta vs Lazio
juni 24,2020
21:45

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Atalanta har visat att förra säsongens tredjeplats i Serie A inte var någon tillfällighet utan att laget numera tillhör den absoluta toppen inom italiensk fotboll. Med tre poäng till godo på femman Roma och dessutom en match mindre spelad är Atalanta på väg att kvalificera sig för höstens gruppspel i Champions League. Något guld lär det dock inte bli då avståndet upp till Juvetntus är hela 15 poäng.

16 segrar på de 18 senaste matcherna i Serie A. Ja, så såg Lazios facit ut innan coronapandemin slog till och stoppade världsfotbollen i några månader. Den stora frågan är förstås om Lazio har lyckats konservera formen under uppehållet och kommer att kunna utmana Juventus om guldet. Mycket hänger förstås på målsprutan Ciro Immobile, som hittills gjort i det närmaste otroliga 27 mål på 26 matcher den här säsongen.

Svårtippad match det här med tanke på att det är över tre månader som lagen spelade några matcher. När lagen möttes i höstas på Olimpico slutade det 3-3. Faktum är att hela tre av lagens sex senaste möten har slutat oavgjort. Det känns som att det är ett troligt resultat även här. Men, eftersom Lazio har visat sådan otrolig form den här säsongen spelar vi säker och kör med en gardering i form av X2. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.57 för oavgjort eller bortaseger.

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Dubbelchans – Lazio eller oavgjort

Odds: 1.57 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Onsdag 24 juni 21:45

Satsa