Speltips Atalanta vs Lazio 24 juni 21:45 - ODDS.SE

Lazio jagar seger i nypremiären. Lazio är på god väg mot en riktig succé då man i dagsläget ligger tvåa i Serie A endast en poäng bakom serieledarna Juventus. I Romlagets första match på nästan fyra månader ställs man mot seriefyran Atalanta borta som i sin tur kämpar för att behålla en plats i Champions League.
Atalanta vs Lazio
June 24,2020
21:45

Atalanta har visat att förra säsongens tredjeplats i Serie A inte var någon tillfällighet utan att laget numera tillhör den absoluta toppen inom italiensk fotboll. Med tre poäng till godo på femman Roma och dessutom en match mindre spelad är Atalanta på väg att kvalificera sig för höstens gruppspel i Champions League. Något guld lär det dock inte bli då avståndet upp till Juvetntus är hela 15 poäng.

16 segrar på de 18 senaste matcherna i Serie A. Ja, så såg Lazios facit ut innan coronapandemin slog till och stoppade världsfotbollen i några månader. Den stora frågan är förstås om Lazio har lyckats konservera formen under uppehållet och kommer att kunna utmana Juventus om guldet. Mycket hänger förstås på målsprutan Ciro Immobile, som hittills gjort i det närmaste otroliga 27 mål på 26 matcher den här säsongen.

Svårtippad match det här med tanke på att det är över tre månader som lagen spelade några matcher. När lagen möttes i höstas på Olimpico slutade det 3-3. Faktum är att hela tre av lagens sex senaste möten har slutat oavgjort. Det känns som att det är ett troligt resultat även här. Men, eftersom Lazio har visat sådan otrolig form den här säsongen spelar vi säker och kör med en gardering i form av X2. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.57 för oavgjort eller bortaseger.

Tips: Dubbelchans – Lazio eller oavgjort

Odds: 1.57 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Onsdag 24 juni 21:45

Satsa