Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Atalanta vs Paris Saint-Germain 12 augusti 21:00

All press på PSG i första CL-kvartsfinalen Dags för kvartsfinaler i Champions League, vilka kommer att avgöras i en enda match på neutral plan i Lissabon, Portugal. Först ut är Atalanta–PSG, där all press ligger på de franska mästarna.
Atalanta vs Paris Saint-Germain
Augusti 12,2020
21:00

Atalanta gjorde återigen en stark säsong när man slutade trea i Serie A, före storlag som Lazio och Roma. Dock saknar man sin kanske bäste spelare, mittfältaren Josip Ilicic. Slovenen, som de senaste åren varit en av lagets nyckelspelare, är borta på grund av depression. Ett stort avbräck för det italienska laget. Dessutom är mittbacken José Luis Palomino borta på grund av skada.

Trots de senaste tio årens miljardsatsningar har Paris Saint-Germain aldrig lyckats ta sig längre än till kvartsfinal i Champions League. Med tanke på att man nu fått en förhållandevis lätt kvartsfinal känns det som att läget aldrig varit bättre för PSG att gå långt i CL. Men, storstjärnan Kylian Mbappé dras med en skada och det är oklart om man kommer att hinna bli spelklar till onsdagens match.

Det här ska väl PSG vinna enkelt, eller? Det franska laget är såklart favoriter, men har all press på sig, något man knappast hanterat särskilt bra de senaste åren. Atalanta kan däremot slå ur underläge, en roll som nog passar Serie A-trean alldeles utmärkt. Dock saknar man som sagt Josip Ilicic, men PSG saknar ju Kylian Mbappé så det kanske jämnar ut sig i slutändan.

Logiken säger förstås att PSG ska ta hem det här, men traditionens makt är stark inom fotbollen och Atalanta har vind i segeln. Det senaste halvåret har laget bara förlorat en enda match. Därför drar vi faktiskt till med att Atalanta tar sig vidare till semifinal. Bäst odds finns hos Betfair som ger 2.2 för den utgången.

Tips: Atalanta vidare

Odds: 2.2 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Onsdag 12 augusti 21:00

Satsa