Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Bayern München vs Borussia Mönchengladbach - 13 juni 18:30

Bayern München kan säkra ligatiteln Borussia Dortmund höll guldstriden levande länge, men till slut ser det ändå ut som att det blir Bayern München som kommer att ta hem ännu en Bundesligatiteln. Med fyra omgångar kvar leder Bayern med sju poäng över tvåan Dortmund, vilket innebär att serieledarna faktiskt har chansen att säkra guldet redan på lördag. Detta med en seger mot seriefyran Borussia Mönchengladbach.
Bayern München–Borussia Mönchengladbach
juni 13,2020
18:30

Bayern München visar återigen att man är tysk fotbolls ohotade etta även den här säsongen. Segern borta mot Dortmund för ett par veckor sedan innebar att laget i praktiken säkrade åttonde raka ligatiteln. Seger mot Mönchengladbach på lördag samtidigt som Dortmund förlorar borta mot Düsseldorf och guldet är klart. Dock saknar serieledarna både Robert Lewandowski och Thomas Müller på grund av avstängning.

Borussia Mönchengladbach, bland annat med svenske mittbacken Oscar Wendt, är på väg mot sin bästa säsong sedan 2016 då man slutade fyra. Nu har laget återigen en bra chans på en Champions League-plats, men det är en hård kamp om de sista platserna. I dagsläget ligger Mönchengladbach fyra på samma poäng som femman Bayer Leverkusen. Dessutom har man en del spelare på skadelistan, bland annat mittfältaren Denis Zakaria.

Med tanke på att Bayern München har tio raka segrar i Bundesliga är det knappast någon lätt uppgift Mönchengladbach har framför sig. Dessutom har gästerna blandat och gett sedan återstarten och bara vunnit två av fem matcher. Samtidigt har Bayern München hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna i Bundesliga. Därför blir tipset att Bayern München vinner den här matchen och dessutom håller nollan. Bäst odds finns hos Betsson som ger 2.80 för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Bayern München–Borussia Mönchengladbach

Liga/turnering: Bundesliga

Tips: Hemmalaget vinner och håller nollan

Odds: 2.80 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 13 juni 18:30

Satsa