Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Bayern München vs Chelsea 8 augusti 21:00

Mirakel krävs om Chelsea ska vända mot Bayern München Att säga att det krävs ett mirakel om Chelsea ska ta sig vidare till kvartsfinal i Champions League är knappast någon underdrift. Frank Lampards mannar har att vända ett 0-3-underläge borta mot tyska giganterna Bayern München, vilket i princip får ses som en omöjlighet.
Bayern München vs Chelsea
Augusti 08,2020
21:00

Bayern München tog för en dryg månad sedan hem både Bundesliga-titeln och titeln i tyska cupen. Dessutom har laget sedan nyår gått fram som en ångvält och vunnit 21 av 22 matcher. Man kan lugnt säga att de tyska mästarna är oslagbara. Bayern är i stort sett skadefria så när som på mittbacken Benjamin Pavard.

Chelsea lyckades till slut ta den sista Champions League-platsen i Premier League genom att sluta fyra i tabellen. Vad gäller formen kan man väl säga att den varit hyfsad senaste tiden, även om det blev förlust i FA-cupfinalen mot Arsenal i helgen. Dock är nog Chelsea ganska slutkörda efter det tuffa spelschemat den senaste månaden. Dessutom saknar man flera nyckelspelare i form av bland annat Cesar Azpilicueta, Frank Pulisic och Pedro.

Under har visserligen skett många gånger i Champions League genom åren. Men, att det ska ske några sådana på Allianz Arena på lördag kväll känns inte särskilt troligt. Snarare känns det som att Bayern München, som kommer till den här matchen rejält utvilade, lär vinna ganska komfortabelt. Blir det ett tidigt mål för hemmalaget kan det mycket väl rinna iväg eftersom Chelsea då mer eller mindre lär ge upp.

Tipset blir därför att ett spelsuget Bayern München bjuder på målfest och gör minst tre mål. Bäst odds finns hos Unibet som ger 2.10 för över 2,5 mål från hemmalaget.

Tips: Total antal mål av Bayern München – Över 2.5

Odds: 2.10 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Lördag 8 augusti 21:00

Satsa