Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Bologna vs Juventus 22 juni 21:45

Nypremiär för Juve i Serie A Efter närmare tre och en halv månaders avbrott för coronapandemin är det dags för italienska Serie A att dra igång igen och det bland annat med matchen mellan mittenlaget Bologna och serieledarna Juventus. Inte minst för Juve är matchen viktigt eftersom varenda poäng lär bli avgörande i kampen med Lazio om guldet.
Bologna vs Juventus
juni 22,2020
21:45

Bologna har under hela den här säsongen varit något av ett mittenlag och det är väl också där man lär sluta. I dagsläget ligger laget tia med bara två poäng upp till Milan på sjundeplats, vilket innebär att drömmen om Europa i högsta grad lever. Samtidigt är det hela 12 omgångar kvar att spela. Med andra ord finns det gott om tid för Mattias Svanberg och de andra i Bologna att hämta in försprånget.

Länge såg det ut som att Inter skule bli Juventus främsta utmanare om guldet, men nu är det istället Lazio som kan krossa Juves gulddrömmar. Romlaget hade en mycket stark höst och vinter och tog sig upp som tvåa i slutet av februari. Inför omstarten är avståndet ner till Lazio endast en poäng och det känns som att det också kommer att bli en strid ända in på mållinjen.

Juventus är förstås storfavoriter i den här matchen. Inte bara på grund av att laget leder Serie A utan också på grund av att man har åtta raka segrar mot just Bologna. När lagen möttes i Turin i höstas vann Juve med 2-1, vilket känns som ett troligt resultat även här. Dock kan nog bägge lagen vara lite ringrostiga efter över tre månaders uppehåll, så därför blir tipset under 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds finns LeoVegas som ger 2.20 för under 2,5 mål.

Tips: Under 2,5 mål

Odds: 2.20 Spelsajt: LeoVegas Sport Spelstopp: Måndag 22 juni 21:45

Satsa