Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Celta Vigo vs FC Barcelona 27 juni 17:00

Barcelona vill återta serieledningen Oavgjort mot Sevilla i förra veckan innebar att Barcelona tappade serieledningen till Real Madrid. Dock ligger Barca fortfarande på samma poäng som Real, men med tanke på att det nu bara återstår sju omgångar lär Barcelona behöva vinna varje match om man ska ha någon chans att gå om Real Madrid och knipa ligatiteln. På lördag möter Barcelona Celta Vigo på bortaplan.
Celta Vigo vs FC Barcelona
juni 27,2020
17:00

Celta Vigo är ett av La Ligas formstarkaste lag just nu med hela sju poäng på de tre senaste matcherna. Igår vann man borta mot Alexander Isaks Real Sociedad med 1-0 och i söndags blev det hela 6-0 hemma mot Alaves. Detta innebär att Celta Vigo har ökat avståndet ner till strecket betydligt som nu är sju poäng.

Tre segrar, en oavgjord och inte ett enda insläppt mål är Barcelonas facit sedan omstarten av La Liga. Men, vad hjälper det när man tappat serieledningen till Real Madrid. Samtidigt kan Barcelona heller inte gå om Real av egen kraft eftersom i La Liga gäller inbördes möten om två lag hamnar på samma poäng och i dessa har Real Madrid övertaget.

Barcelona har inget annat val än att nu vinna varje match och sedan hoppas på att Real Madrid tappar poäng på vägen. Dock är Celta Vigo som sagt i bra form och kan bli lite knepiga att möta. Men, trots det så ska Barcelona slå Celta Vigo nio dagar av tio, även om hemmalaget nu verkar vara i bra form. Dessutom är Barcelona pressade att vinna och då brukar laget också prestera som allra bäst.

Därför blir tipset att Barcelona vinner det här. Bäst odds finns hos ComeOn som ger 1.66 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 1.66 Spelsajt: ComeOn Spelstopp: Lördag 27 juni 17:00

Satsa