Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Chelsea vs Manchester City 25 juni 21:15

Chelsea vill säkra CL-platsen Chelsea tog en hyfsat säker seger i nypremiären när man efter två snabba mål i mitten av andra halvlek besegrade bottenlaget Aston Villa. Nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av Manchester City hemma på Stamford Bridge på tordag.
Chelsea vs Manchester City
juni 25,2020
21:15

Chelsea har gjort en något bättre säsong en förväntat då man fortfarande har en mycket bra chans att knipa en plats i höstens gruppspel i Champions League. Laget har hyfsat betryggande fem poäng ner till Manchester United, som i dagsläget innehar den sista CL-platsen. Några segrar till för Chelsea och spel i CL bör vara mer eller mindre klart.

Manchester City är som bekant i ett något annorlunda läge i slutfasen av Premier League. Guldet är sedan länge kört även om det fortfarande finns en teoretisk chans att ta ligatiteln från Liverpool. Samtidigt spelar det ingen roll om laget slutar tvåa eller sjua eftersom City på grund av brott mot UEFA:s ”Financial Fair Play”-regler är avstängda från allt spel i Champions League och Europa League de kommande två säsongerna.

Svårtippad match det här eftersom Manchester City egentligen inte har något annat än äran att spela för. Samtidigt har Chelsea ganska mycket att spela för eftersom laget har en CL-plats att försvara. Därför känns det här också som en sådan match där motivation slår klass, även om Manchester City vunnit fyra av lagens fem senaste möten. När lagen möttes på Etihad i höstas slutade det med 2-1-seger för City.

Men, Chelsea har som sagt mycket mer att spela för än Manchester City och därför blir tipset att Chelsea klarar minst oavgjort i den här matchen. Bäst odds finns hos Coolbet som ger 2.05 för hemmaseger eller oavgjort.

Tips: Dubbelchans – Chelsea eller oavgjort

Odds: 2.05 Spelsajt: Coolbet Spelstopp: Torsdag 25 juni 21:15

Satsa