Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Djurgården vs Kalmar FF 28 juni 14:30

Kan regerande mästarna vända trenden? Regerande mästarna Djurgården har knappast fått någon drömstart på årets säsong. Bara en seger på de tre första matcherna innebär att laget inte ligger bättre än trea från slutet. För Kalmar är läget det motsatta. Smålänningarna har imponerat och ligger oväntat tvåa efter tre omgångar.
Djurgården vs Kalmar FF
juni 28,2020
14:30

Djurgården har väl inlett säsongen sådär kan man säga. 2-0-segern i premiären borta mot Sirius var inte så mycket att snacka om, men hemmaförlusten mot Örebro med 1-2 var knappast någon höjdare. I söndags åkte DIF återigen på däng när man förlorade mot serieledarna IFK Norrköping med 3-0 borta. Det börjar bli allt mer tydligt att Djurgården saknar både Marcus Danielson i försvaret och Mohamed Buya Turay på topp.

Förvisso har det än så länge bara gått tre omgångar, men Kalmar FF har faktiskt imponerat. 4-0 hemma mot Helsingborg och 2-0 borta mot Falkenberg är precis den typen av segrar Kalmar behöver ta om man ska vara med på den övre halvan. För det känns knappast som att Kalmar lär ligga kvar som tvåa särskilt länge till, även om laget spelat bra så här långt.

Det verkar onekligen som att Djurgårdens guldtakter från förra året är som bortblåsta och just nu känns DIF knappt ens som ett topplag. Samtidigt känns Kalmar pigga och det som också gör det här lite svårtippad. Men, eftersom Djurgården nog har en bit kvar till formen och Kalmar är inne i lite av ett stim drar vi till med att gästerna klarar minst oavgjort i den här matchen. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 1.74 för oavgjort eller bortaseger.

Tips: Dubbelchans – Oavgjort eller Kalmar FF

Odds: 1.74 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Söndag 28 juni 14:30

Satsa