Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Espanyol vs Real Madrid 28 juni 22:00

Real Madrid fortsatt i topp Sedan återstarten av La Liga har Real Madrid sett oerhört stabila ut och i söndags gick man också upp i topp. Dock ligger laget fortfarande på samma poäng som FC Barcelona, vilket innebär att Real kommer att behöva fortsätta vinna för att vara säkra på att behålla serieledningen. På söndag väntar jumbon Espanyol som är på väg ut ur La Liga om laget inte börjar vinna snart.
Espanyol vs Real Madrid
juni 28,2020
22:00

Espanyol har en riktig katastrofsäsong bakom sig med tanke på att laget förra året slutade sjua. Nu ligger laget sist i La Liga med fem poäng upp till säker mark. Sedan återstarten för ett par veckor sedan har laget vunnit en, spelat oavgjort en och förlorat två. Med tanke på att läget är minst sagt pressat lär Espanyol behöva vinna åtminstone hälften av de återstående sju matcherna för att över huvud taget ha någon chans att klara nytt kontrakt.

Real Madrid har övertygat de senaste två veckorna. Fyra raka segrar och minst två mål i varje match gör att laget nu går mot sin första ligatitel sedan 2017. Dock är det fortfarande en bit kvar och det lär krävas i princip seger i varje match för att ta hem guldet. Men, vinner Real varenda en av de kvarvarande sju matcherna blir man också mästare eftersom inbördes möten avgör i La Liga.

Med tanke på hur det sett ut i de senaste matcherna finns det egentligen ingenting som talar för att Espanyol ska ha någon som helst chans mot Real Madrid. Att bara spela på seger för Real ger dock inte så mycket, så därför säger vi att Real Madrid leder både i halvlek och vid full tid. Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som ger 2.15 för den kombinationen.

Tips: Halvtid/Fulltid – 2/2

Odds: 2.15 Spelsajt: LeoVegas Sport Spelstopp: Söndag 28 juni 22:00

Satsa