Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Everton vs Liverpool 21 juni 20:00

Liverpool kan säkra guldet Liverpool har varit totalt överlägsna hela den här säsongen och har vunnit 27 av 29 matcher. På söndag har man chansen att säkra sitt första guld på 30 år. Men, då krävs först och främst seger mot Everton samtidigt som Manchester City förlorar sin hängmatch mot Arsenal.
Everton vs Liverpool
juni 21,2020
20:00

Att Everton ligger på plats 12 i tabellen är väl inte så mycket att snacka om, även om laget nog gärna legat på den över halvan av Premier League. Dock finns fortfarande chans att nå spel i Europa till hösten. Lite beroende på vilket lag som vinner FA-cupen kan det räcka med en åttondeplats för spel i Europa League. I dagsläget har Everton faktiskt bara fyra poäng upp till Tottenham som ligger just åtta.

25 poängs ledning med nio omgångar kvar innebär att Liverpool faktiskt redan på söndag kan säkra ligaguldet. Men, då krävs det att Manchester City förlorar mot Arsenal under onsdagskvällen, vilket känns ganska osannolikt. I annat fall får Liverpool troligtvis vänta med guldfirandet till nästa vecka.  Hur som helst är Liverpool i praktiken redan klara mästare, frågan är bara när man säkrar guldet.

Med tanke på att guldet nu är så oerhört nära är Liverpool givetvis storfavoriter i den här matchen. Samtidigt har inte Everton vunnit mot Liverpool på över fyra år, vilket gör att utgången känns än mer självklar. På pappret finns det egentligen ingenting som talar för Everton.

Av alla matcher i den första Premier League-omgången känns en vinst för Liverpool mot Everton som ett av de säkraste spelen. Därför blir tipset också seger för PL-ettan. Bäst odds finns hos Betfair som ger 1.55 för Liverpool-seger.

Tips: 2

Odds: 1.55 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Söndag 21 juni 20:00

Satsa