Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips FC Barcelona vs Athletic Bilbao 23 juni 22:00

Barcelona behöver tre poäng för att behålla serieledning FC Barcelona fick "bara" 0-0 borta mot ligatrean Sevilla i fredags, vilket innebär att Real Madrid har chansen att gå upp på samma poäng som serieledarna om Real vinner sin match mot Alexander Isaks Real Sociedad. För Barcelonas blir det nu ännu viktigare med tre poäng i tisdagens match hemma mot Athletic Bilbao.
FC Barcelona vs Athletic Bilbao
juni 23,2020
22:00

FC Barcelona har sedan nypremiären i La Liga för en dryg vecka sedan fortsatt att trumma på som vanligt. Framför allt har laget inte släppt in ett enda mål, vilket bådar gott inför de sista avgörande omgångarna. Dock har som sagt Real Madrid chansen att utjämna i toppen, men det är långt ifrån säkert eftersom Sociedad är minst lika bra som Sevilla.

En niondeplats i La Liga innebär att Bilbao fortfarande har en liten chans att nå en plats i europaspelet, då man har fem poäng upp till en sjätteplats. Dock kan det bli tufft eftersom det är flera lag om budet, som Real Sociedad, Villarreal och Valencia.

FC Barcelona är utan tvekan favoriter i den här matchen, fattas bara annat. Dessutom har laget hemmaplan och på Camp Nou är Barca som bekant svårbemästrade. Dock har Barcelona haft svårt mot Bilbao senaste åren. Faktum är att Messi o co inte vunnit mot Bilbao sedan i mars 2018.

Men, med tanke på att Barcelona just nu behöver alla poäng man kan få i guldstriden känns det som att Bilbao kommer att få tufft här. Inte minst med tanke på att Barcelona hållit nollan tre matcher i rad. Därför blir tipset att inte båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Bwin som ger 1.85 för den utgången.

Tips: Gör båda lagen mål? – NEJ

Odds: 1.85 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Tisdag 23 juni 22:00

Satsa