Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips FC Barcelona vs Bayern München 14 augusti 21:00

Tungviktsmöte på Camp Nou Tredje kvartsfinalen i Champions League är ett riktigt tungviktsmöte mellan de bägge giganterna FC Barcelona och Bayern München. Båda lagen har gjort ganska skrala resultat i CL de senaste åren och vill nog mer än gärna ta sig till en semifinal. Inte minst Barcelona som för några veckor sedan missade La Liga-titeln.
FC Barcelona vs Bayern München
Augusti 14,2020
21:00

FC Barcelona hade inga större problem med att vinna returen i åttondelen mot Napoli i förra veckan. Till slut blev det 3-1 efter mål av Lenglet, Messi och Suarez och totalt 4-2. Eftersom ärkerivalen tog hem guldet i La Liga blir Champions League lite ett sätt att rädda säsongen för Barcelona. Enligt uppgift ska laget vara fria från skador på ordinarie spelare.

Bayern München var i praktiken redan klara för kvartsfinal inför returen i åttondelen mot Chelsea i lördags. Trots detta vann Bayern ändå med 4-1 och totalt hela 7-1 efter bland annat två mål av skyttekungen Robert Lewandowski. Dock saknar laget en av sina viktigaste spelare i form av mittbacken Benjamin Pavard, som är skadad.

Tungviktsmöte deluxe och även ganska svårtippat, då båda lagen såg starka ut i sina respektive åttondelar. Dock har Bayern München tidigare under säsongen varit lite mer stabila än vad Barcelona har varit. Sedan nyår har de tyska mästarna vunnit 22 av 23 matcher medan Barcelona har varit aningen mer svajiga.

Men, nu är det en kvartsfinal i Champions League det handlar om och då kan allt hända. Det har vi sett många gånger förr. Samtidigt känns det som att Barcelona kommer att kämpa hårt för att knäcka Bayern. Dessutom förlorar Barca i stort sett aldrig på Camp Nou. Tipset blir därför att Barcelona klarar minst oavgjort under ordinarie tid, det vill säga 1X. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 1.76 för hemmaseger eller oavgjort efter 90 minuter.

Tips: 1X

Odds: 1.76 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Fredag 14 augusti 21:00

Satsa