Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips FC Barcelona vs Napoli 8 augusti 21:00

FC Barcelona tar sig enkelt vidare till kvartsfinal Napoli stretade på bra när man fick med sig 1-1 från första mötet med FC Barcelona i Champions League-åttondelen i slutet av februari. Men, det lär ändå bli tufft för Napoli att hota Barcelona på Nou Camp på lördag kväll.
FC Barcelona vs Napoli
Augusti 08,2020
21:00

När La Liga återstartade för ett par månader sedan såg det ut som att FC Barcelona var på väg mot sitt tredje raka ligaguld. Men, laget lyckades inte hålla Real Madrid bakom sig och tappade titeln till ärkerivalerna. Med tanke på det känns det som att Barcelona kommer att satsa lite extra på Champions League, där man tillhör en av favoriterna till att ta hem titeln. Inför returen mot Napoli saknar man dock mittfältarna Sergio Busquets och Arturo Vidal, som bägge är avstängda.

Napoli har inte gjort någon bra säsong i Serie A då laget inte slutade bättre än sjua i tabellen. Samtidigt har formen den senaste tiden varit sådär. Av de sju sista matcherna i Serie A vann Napoli bara tre. Dessutom saknar man vänsteryttern Lorenzo Insigne på grund av skada.

Spontant känns det som att Barcelona inte ska ha några större problem med att vinna den här matchen och ta sig vidare till kvartsfinal. Dessutom räcker faktiskt 0-0 för avancemang för hemmalaget. Även om Barcelona har skador på ett par viktiga spelare ska inte detta spela någon större roll då det finns gott om ersättare att tillgå.

Samtidigt har Napoli heller inte visat den form som krävs för att de ska kunna rubba ett världslag som Barcelona. Tipset blir därför att Barcelona vinner den här matchen varken mer eller mindre. Bäst odds finns hos Betway Sports som ger 1.65 för hemmaseger.

Tips: 1

Odds: 1.65 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Lördag 8 augusti 21:00

Satsa