Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Fortuna Düsseldorf vs Borussia Dortmund - 13 juni 15:30

Seger ett måste för Dortmund Med hela sju poäng upp till Bayern München är Borussias Dortmunds chanser att ta hem Bundesligatiteln i princip minimala. Dock har laget chans att säkra en Champions League-plats om man tar tre poäng borta mot bottengänget Düsseldorf på lördag.
Fortuna Düsseldorf vs Borussia Dortmund
juni 13,2020
15:30

Düsseldorf har en tung säsong bakom sig, även om det började hyfsat i höstas. Men, bara två segrar efter nyår gör att man nu ligger på kvalplats med tre poäng upp till säker mark. Då det bara är fyra omgångar kvar börjar det dessutom bli bråttom om Düsseldorf ska säkra nytt kontrakt. En liten ljusglimt är väl att man bara förlorat en av de åtta senaste matcherna.

Dortmund tappade i princip guldet när man förlorade hemma mot Bayern München för ett par veckor sedan. I övrigt har laget imponerat med fyra segrar, varav man hållit nollan i tre. Dessutom kan Dortmund med en seger säkra en plats i höstens Champions League, under förutsättning att Borussia Mönchengladbach förlorar borta mot Bayern München. Enligt uppgift ska Dortmund vara i stort sett fulltaliga, så när som på Marco Reus, som fortsatt är långtidsskadad.

Det råder väl ingen större tvekan om att Dortmund är klara favoriter inför den här matchen. Men, hemmalaget är i mycket starkt poängbehov, vilket skulle kunna ställa till det för gästerna. Samtidigt visar statistik att det har blivit betydligt färre hemmasegrar i Bundesliga när matcherna spelas inför tomma läktare. Något som ytterligare talar för Dortmund.

Vinnaroddset för Dortmund är dock inte mycket att spela på så därför säger vi istället att båda lagen gör mål i den här matchen. Düsseldorf har nämligen gjort mål i 9 av de 11 senaste Bundesligamatcherna. Bäst odds finns hos Unibet som ger 2.10 för mål från båda lagen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Fortuna Düsseldorf–Borussia Dortmund

Liga/turnering: Bundesliga

Tips: Båda lagen gör mål – JA

Odds: 2.10 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Lördag 13 juni 15:30

Satsa